L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 21 de novembre del 2011

Resultats electorals a la "província" de València (Segons Levante-EMV)


El Bloc de Tavernes, en nom de la coalició Compromís de la qual forma part, ens ha enviat un escrit on agraeix als vallers i valleres la confiança dipositada en la coaliació de la qual el Bloc és el principal partit.

Aquesta confiança s'ha expressat en més de 1.400 vots ( resultats provisionals) aconseguits a la nostra ciutat.

-

5 comentaris:

El coco i casi 400 ha dit...

Enhorabona als guanyadors de part de més de 80.000 cocos, i, sobretot, a Compromís.

Bello, bello, inflamat ha dit...

Mes que el coco a la Cotorra li ha eixit una llepassa. Una sangonera que beu a Tavernes del rigor i bon treball diari dels periodistes de Tavernes que escriuen al Blog més digne de la Vall. Te interessos el Bloc en que cresquen aquestos personatges dignes de les pel.licules de Tintin? Ja que este tenor desentonat no deixa de felicitar a la Cotorra i el Bloc. Déum meu quants ne cria la farina, i ella fina que fina.

Estruch ha dit...

Este personatge digne de Tintin te el seu propi blog i a fet, junt a cinc persones més, que en Tavernes es multipliquen per deu els vots i en la resta de La Safor altre tant, doncs, si era el cap visible a La Vall, no seré tan roin com voleu fer vore, dona la cara en vers de amagarte com una rata darrere ún pseudónim, cobard,i podrem discutir cara a cara i amb igualtat de condicions.
Per cert, una concejala d'esquerres m'acaba de demanar les dades per a convidarme als actes oportuns del ajuntament, aixi que, tila i bicarbonato que va pa rato....no tots son com tú de sectaristes, ale , ale, a per bicarbonato.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Estruch, agafa-ho com un consell:

Si contestes igual i el poses al mateix nivell en les respostes...

Estruch ha dit...

Tens raó, retire lo de rata cobarde, sectariste i qualsevol referencia personal, no vullc ser com ells, gracies pel teu sabi consell.