L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 11 de novembre del 2011

El sopar solidari recapta 2.250 euros per a Càritas


 
Càritas Interparroquial de Tavernes va recaptar un total de 2.250 euros en el “sopar solidari” patrocinat per la pizzeria la Vall Express i que ha tingut la col·laboració de RGB Distribuciones de Hostelería, Cárnicas Serrano, Pepsi, Asados Chule, Disvall, Hamburguesería Homer, Restaurante la Cepa Andaluza, Levaduras Ruiz, Lacteos Gandia i Leñas Tomas.

Tal com va informar La Cotorra qualsevol veí podía col·laborar i ajudar a Càritas amb la compra d’un tiquet de 2 euros que servia per adquirir bé una pizza individual, una hamburguesa i Pepsi Cola o una llesca de pa amb oli i pernil acabat de tallar amb la seua cerveza.

Segons indica Càritas, el resultat va ser esplèndid, es repartiren més de 800 racions de pizzes, 190 hamburgueses i es va usar dos pernils. La recaptació  es destina a l’Economat que té l’entitat i que actualmente atén a unes 250 famílies amb pocs recursos econòmics. Enguany, l’Economat ha repartit uns 43.000 quilos de menjar, preferentment llet, oli, pastes, conserves i sucs.

Càritas  Tavernes ha agraït la iniciativa de la pizzeria i de tots els col·laboradors entre ells la falla Portal per brindar el casal i poder usar-lo com a lloc de venda de tickes així com alguns particulars que deixaren les seues cotxeres. També a la premsa, ràdio i televisió per haver informat de l’acte i a l’Ajuntament pel seu suport en tindre la policia local a la seua disposició i al poble de Tavernes pel suport incondicional.

Càritas amb accions com la del dimecres nit busca conscienciejar a la població en la recerca de valors com la fraternitat, la solidaritat i aconseguir un món més just i solidari.

-Segons Càritas
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De P.M. , excelent!!!!

Bello, bello,reflexiu ha dit...

Llestima que estiga en mans dedirigens tan pocs sensibles, en general, al patiment humà. No es la forma de canviar el mon, deia Brecht, però ,mentre actua la caritat adorm a la juticia. NO entenc com tots els rics son caritatius després de robar els pobres. No és la forma de canviar le món, es la froma de tindre el pobre al teua servei, de tinfdre clients a la teua forma exclussiva de pensar.