L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de novembre del 2011

I si ningú haguera comprat entrades per als “grans esdeveniments”?



Morera i Compromís volen saber les entrades regalades

 Els bitllets de l'Open de Tennis i la Formula1 regalats per Emarsa i valorats en 62.000 euros fan qüestionar-se més encara si els “grans esdeveniments” han estat rendibles. Compromís vol saber quantes entrades ha regalat el govern valencià durant els últims anys per a determinar quants particulars realment han pagat l'entrada i creu que l’èxit de la venda d’entrades no ha estat més que la compra de la Generalitat per a regalar-les.

Una cosa està clara: les entrades als “grans esdeveniments” de la Generalitat no són per a tots els públics. Tothom coneix el desorbitat preu de la majoria d'aquests actes i que no assequibles a tothom. Però a eixe fet, ara s'hi afegeix la compra i el posterior regal de paperetes adquirides amb els diners públics, cosa que fa que es qüestione més la rendibilitat dels grans esdeveniments i obriria la polèmica sobre el nombre de particulars que haurien pagat realment pels seus seients.

Compromís va registrar dissabte dos peticions de documentació per a conéixer la quantitat exacta d'entrades comprades per les conselleries, fundacions i empreses públiques des de l’any 2008 fins a 2010.  Una petició que arriba després de la polèmica darrere d’Emarsa (Empresa Metropolitana de Aguas Residuales de Valencia, S.A.) que va comprar bitllets de categoria VIP per a l’Open de Tennis i la Fórmula 1 per a regalats. L'import total, 62.380 euros, es va saldar amb diners procedents de les arques públiques valencianes. 

El portaveu de Compromís, Enric Morera, va explicar que sospiten que “l’èxit de la venda de les entrades en eixos esdeveniments és perquè la Generalitat compra moltes localitats per a regalar després a amics, coneguts, familiars i saludats”. A més, el diputat va destacar que normalment les paperetes que compra la Generalitat són “les més cares i les gaudeixen els qui les gaudeixen, a costa dels diners de totes i tots”.
-