L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 11 de novembre del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Està en garantia?




És la pregunta que ens fa un dels nostres lectors que, a més ens ha enviat amablement la fotografia que il·lustra la noticia. No sabem si està en garantia, suposem que si pel poc temps que està feta l'obra, de tota manera la mateixa foto ja és un avís a les nostres autoritats perquè actuen.

El punt d'encreuament del Carrer Sant Antoni amb el carrer Travessera del Carrer Sant Antoni presenta totes les llambordes soltes i alçades, com es pot observar en la fotografia. És exactament enfront de la casa on vivia el Tio Mariano (qepd). 

- Agraïm la informació i la fotografia.
-

5 comentaris:

Bello.bello.defensor ha dit...

No dien que la Cotorra no treia el que no agradava? Com sempre amb La Cotorra es veu que anem tots i totes errats. mIra les voreres del carrer Mariano Benlliure, auisas March. i Llevant. Enfront d'elles algunes voreres s'ham retocat i reconstruit tres vegades, la resta no passen ni els carrets dels invàlids. Dis-ho cotorra.

Anònim ha dit...

A propòsit d'obre, s'han tornat a parar les de l'avinguda de la Marina?

Anònim ha dit...

Garantía? si el que eu ha fet de segur que no avora ni cobrat.

Anònim ha dit...

Pense anònim que dius que el que ho haurà fer segur que no haurà cobrat, deuries:
1r: assegurar-te de si ha cobrat o no abans de dir-ho.
2n: No mescles llimonaes amb tomaques: haja cobrat o no encara, la qüestió és que no està ben feta l'obra, i la vista de tots està. Si haguera cobrat, també estaria mal feta.
3r: Un poc més de rigor, per favor!!!
Bon cap de setmana.

Anònim ha dit...

Els treballadors de la platja al menys no eu han fet, preguntali a Andres, de los alpes, pot ser tingues raó, pero si no han cobrat, a més de p.. apaleá.