L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 24 de novembre del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Massa il·luminació


  
 
Hem rebut aquest text i les fotografies que l'acompanyen. 

Hola Cotorra, temps enrere vaig intentar enviar-vos el que vos estic enviant ara i pareix no ho vaig  fer be, aprofite per torna-ho a enviar.

L´altre día al passar en el cotxe per la zona del Molló vaig vore una il·luminació que pareigia eren les festes del poble,o millor dit,  la inauguració d’algún event, cosa que no en va pareixer gaire bé i més en la que ens está caent. 


Sincerament crec costaría molt poc desconnectar alternativament les faroles i estalviaríem un munt d’euros al poble, diguen el que diguen els que ja sabeu. En companyia meua venia un senyor que també ho va trobar incorrecte i em va animar a fer les fotos i que les enviara a La Cotorra.

No es tracta de deixar a fosques ningú, pero s´ha de comprendre que ara a l´hivern no cal tanta il·luminació.


Gracies i espere tinguen el seu resultat.

Gràcies a tu per preocupar-te. Com hauràs vist t'hem fet algunes correccions ortogràfiques al text. Pensem no el sabrà malament. Ja veus que no hem canviat ni una coma.
-


5 comentaris:

Anònim ha dit...

El que no pot ser es que, sempre intentant donar vida a la platja i ara els apagues els llums... Perquè no dius que apaguen les del passeig colon o les del passeig del país valencià?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem si el refereixes a nosaltres o a la persona que ens ha enviat el correu.

Simplement dir-te que apagar part de les llums del Passeig Colom, Avinguda de Malta i altres llocs ací ja ho hem dit.

Anònim ha dit...

En el passeig de La Goleta h'hi contaminació luministica, tens que anar amb ulleres de sol per la nit.Per contra, a la sardina n'hi que anr en pila.

Anònim ha dit...

Al anonim de les 23:01:00 sols dir-te que eixes fotos son un exemple del que es pot fer per estalviar,no en refereix soles a la platja,en refereix allí on siga adequat, i no en pareix mal que promocionen la platja,tot el contrari,pero cuan siga oportú i a on siga oportú. Jo ho he fet en tota la bona voluntat,espere ho comprengues.Gracies

Anònim ha dit...

Referent a tú Cotorra, has de saber que res mes llunt de saber-me mal,us ho agraeix,encara que per la meua part m´esforce dintre les meues possibilitats. Poc a poc,no creus?