L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimarts, 1 de novembre del 2011

El PP se'n recorda de l'esport base en campanya electoral.



El candidat esportista, González Pons, en un moment de l'acte

L’última legislatura valenciana s’ha caracteritzat per la política dels grans esdeveniments  com a capçalera favorita del Consell del PP, tot i deixar a banda les ajudes a les federacions i a l'esport escolar que han patit gran retalladles.
 
Ara, ja en en campanya electoral, el PP aposta per a aproximar-se als valencians amb una cursa popular i dissabte el president del PP en la comunitat, Alberto Fabra, feia un símil esportiu per a demanar “una gran cursa popular per tal que Mariano Rajoy dirigisca este gran club que és Espanya amb els millors resultats”.

La jornada de l'esport celebrada pel PP reunia el cap de llista del partit per al Congrés a València, Esteban González Pons,  amb militants, simpatitzants i esportistes, com a un preàmbul de la campanya electoral del 20N.  Això sí se n'oblidaven de les retallades que ha efectuat l'executiu autonòmic en l'esport base, mentre es continua invertint en uns esports d'elit als quals no poden accedir tots els valencians, com es critica des de diferents sectors.

I bon ejemple de com veu l’esport el PP valencià la tenim, com mantien, que la jornada popular estaba emmarcada per “una setmana copada per esdeveniments esportius de primer nivell com la Volvo Ocean Race, l'Open 500 de Tennis o el Gran Premi de Motociclisme, que converteixen la Comunitat en un gran aparador internacional”.  O siga, ningún disimul ni ganes d’amagar  que només s’aposta per una cultura esportiva clasista amb esports assequibles només per a una minoría.

I com a exemple, només recordar que fa uns dies,  el PP destinara 3’5 milions d’euros al torneig de golf de Castelló, un torneig elitista i minoritari mentre es retallen ajudes a l’esport base. I és que tots aquesta anys hem viscut com es prioritzen els inversions d’esports elitistes com la hípica, el golf, la vela o el motor mentre l’esport base s’ha vingut quedant a la lluna de València. 

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai, que les campanyes estes son com a la Viagra per alguns, peró lo promés dura, lo que dura...la campanya, mal pensats.

Anònim ha dit...

Victor Luengo, ha caigut un mite...

Anònim ha dit...

El sr. Gonzalez Pons, alias "el posturetes", perque lo únic que sab fef son postures per a eixir en les fotos, li la trau al pairo el esport de base. Sols están preocupats per al seu "valensia".
Este individuo es el representant de la casposa dreta, pero, aixo si, vestida a la moda.

Anònim ha dit...

Gonzalez Pons no és del Valencia, és del Real Madrid