L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 26 de novembre del 2011

Notícies i grups al Festivern 2011-12 a Tavernes


Ja estan a la venda les entrades on-line del Festivern 2011-12 a Tavernes.  


Recordeu que les entrades són per al dia de Cap d'Any. El concert al Pub La Bombonera del dia 30, amb Voltor, Atzembla i Termofrígidus és gratuït.

El concert de presentació dels darrers disc de Feliu Ventura i Arthur Caravan a la Casa de la Cultura val 3 euros i és un acte inclós a la programació cultural habitual. Les entrades es podran comprar a la mateixa taquilla del concert. 

FELIU VENTURA
El cantautor xativí Feliu Ventura fa parada al Festivern per presentar el seu brillant nou disc 'Música i lletra'. Un àlbum cuinat a foc lent i ple de cançons meravelloses. El concert s'emmarca en la gira que Feliu Ventura està realitzant per teatres de tota la nostra geografia, amb el referent de l'actuació especial que va fer a Xàtiva en un Gran Teatre a rebentar. Al Festivern vindrà acompanyat del seu inseparable guitarrista Borja Penalba per omplir de músiques i lletres la Casa de la Cultura de Tavernes. Una magnífica ocasió per gaudir d'una de les veus més destacades de la cançó d'autor de hui.
 

ARTHUR CARAVAN
Els alcoians Arthur Caravan viuen un moment dolç. Després de l'èxit de crítica i públic aconseguit amb el seu àlbum de debut homònim, el grup fan un pas endavant amb 'Atles Enharmònic' un disc que segons el prestigiós crític musical Eduardo Guillot és "un excel·let àlbum que evita el continuisme de manera intel·ligent i abraça textures progressives, elements kraut i altres ritmes anglosaxons". Vaja, que el seu concert ens deixarà bocabadats.


PUB LA BOMBONERA. Divendres 30. Entrada lliure. Aforament limitat.

VOLTOR
La banda valenciana Voltor arriben al Festivern per fer el seu darrer concert. Una actuació de comiat carregada de sentiment i força on desplegaran les cançons dels seus dos discos 'Perill d'extinció' i 'Aprenent a volar'. Sense dubte, un dels plats més emotius de la primera nit. Una ocasió única per acomiadar-nos de les ales fortes i valentes d'un grup que deixa un llegat imprescindible per a la memòria col·lectiva de la música del País Valencià.



TERMOFRIGIDUS
Després de rodar el seu potent directe arreu de festivals de l'estat i d'altres com el Migthy Sound de la República Txeca, la jove banda valenciana del barri de Benicalap Termofrígidus aterren al Festivern per fer-nos gaudir de la seua música alegre, potent i festiva que ja vam poder tastar al seu àlbum 'A media hora'. 


ATZEMBLA
Atzembla són un dels grups joves revelació de l'any. Vinguts des de l'Horta Nord, els Atzembla han tocat enguany arreu del nostre territori aixi com punts del País Basc i fins i tot han guanyat concursos com el Jercrock'11 i han quedat finalistes al concurs FestaAborigen'11. Al Festivern ens presentaran el seu primer disc 'Arrels', ple de música festiva i compromesa. Una bona manera de descobrir un grup jove que puja fort.
-