L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dimarts, 1 de novembre del 2011

Més feina per al govern!




 Si el govern municipal no té prou faena intentant solucionar els problemes econòmics de Tavernes,  a més dels grans “fregaos” del PP dels últims anys (llegiu aparcament, piscina, falta de desenvolupament del PGOU, el tema inundable del sector Vergeret…) rar és la setmana que no n’apareixen de nous.

Un dels temes recurrents és la situación del Camp Municipal d’Esport quan plou. Com tots els amants al futbol saben, sempre que plou bastant, el verd tapís de gespa artificial s’omple de bassals i, tal com l’aigua va filtrant apareixen gran bufes en la superficie, que impedeixen la pràctica del futbol en moltes ocasions i els partits s’han de suspendre. Una cosa així va ocórrer el passat dissabte, quan els partits de base s’havien de suspendre per l’estat de la gespa artificial. Ho podeu vore a les fotografíes. Ja feia més d’una hora que no plovia i l’aigua brillava entre la gespa. En la fotografía 3, la zona que començava a unflar.

 
Alguns estareu pensant: això no passa res, no té cap importancia, deu estar l’obra encara en garantía. Esperem que estiga i encara que no ho solucionen…

Ara, el que si que passa ¡i això és gros, eh! és que eixa situació de deficiència, com tot el món que va al camp de futbol sap, es produeix des de fa anys, des del primer moment que es va inaugurar el camp. I mai, mai sembla ser que l’anterior govern no es va preocupar per exigir a l’empresa que ho solucionara.  

 
Ja tens més faena, regidor Llácer. Si fa uns mesos vares solucionar el manteniment de la gespa d’eixe mateix camp,  si solucionares les deficiències del camp de gespa del Vergeret, si has començat a solucionar el tema de l’enllumenat del Camp de Futbol 7…  ara ja en tens una més a fer. ¡Que no pare! I tranquil, que després el vindran el minitrinquet, el pavelló cobert, que també fa anys i anys que estaven deixats de la mà del PP… ui, perdó: de la mà de Déu!!!
-