L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 de novembre del 2011

Tots podem participar en el Pla de Mobilitat Sostenible de Tavernes


 

 L'equip redactor del Pla de Mobilitat Sostenible de Tavernes ens informa que  està recollint recull les opinions i escolta les propostes que milloren la mobilitat de les persones d'una manera més sostenible.

Podeu trobar la informació a

http://participa.tavernes.es/index.php/com-participar-2


Tothom pot emplenar enquestes, pot deixar l'opinió amb fullets d'aportacions, via web o també en les urnes que s’estan distribuint en diversos llocs de la ciutat:

- Biblioteca
- Ajuntament
- Centre Social Braç Traballador
- Centre Social Dolores Rojas
- Mercat
- Casa de la Música

Els veïns i veïnes que ho desitgen podrán participar en les taules temàtiques que s’estan organitzant ara i que es difondran aviat, només es concreten les dates.


Ara cal que tots hi participem per tal de fer un Tavernes millor, cosa que aconseguirem si tots fem les nostres aportacions. La participació ciutadana és molt important i es pot efectuar des de moltes vessants. I ací en tens una manera.

L’equip redactor del Pla de Mobilitat Sostenible de Tavernes ha agraït de bestreta la col·laboració de tots si totes.

-