L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de novembre del 2011

Avui s'inicia la primera taula temàtica de participació ciutadana en la Casa de la Cultura



El govern municipal que presideix Jordi Joan vol fer real la participació i si primer foren les rodes de premsa obertes a la ciutadania, després una massiva assemblea informativa sobre economia a la Casa de la Cultura ara ofereix a la ciutadana el poder opinar, parlar i debatre sobre Mobilitat Sostenible a través d'un conjunt de taules temàtiques a la Casa de la Cultura.
 
El Pla de Mobilitat està dirigit per la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Tavernes  i comença avui dimecres amb una taula específica que comptarà també amb debat públic.

És la “Taula de Mobilitat per a totes les persones” i es desenvoluparà entre les 18:00 hores i 21:00 hores a la Casa de la Cultura. Es parlarà sobre el disseny de la ciutat i com el seu espai públic ens afecta a tots i totes les que hi vivim  i es vara la necessitat que el disseny de la ciutat, de l'espai públic i de la xarxa de transport  aculla i cobresca les necessitats dels veïns i veïnes per millorar-ne la qualitat de vida.

La segona taula serà el pròxim dia 28 també a la mateixa hora a la Casa de la Cultura i la tercera al Braç Treballador. Donarem més detalls en la proximitat de les dates.

-

8 comentaris:

Estruch i Ferrando ha dit...

Vullc donar-li les gracies en nom del meu grup a Karina per haver-sen enrecordat de convidar a UPyD al acte pèrsonalement per mig del que escriu, espere qu'este exemple de democracia, participàció, tolerancia i respecte continúe en els demés actes municipals donat que es a més d'un 3% de la població a qui representem.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Senyor Estruch que vostés no s'han presentat per ara a cap elecció municipal.

Les dades d'unes no son extrapolables a les altres. Si ho foren, el repartiment de regidors en l'Ajuntament no seria el mateix.
No caiga en eixe error.

Estruch i Ferrando ha dit...

Segur, ni els del altres partits tampoc, amb la llista que tinc preparada en seríen més, molts més, tingeu per segur, ja eu voreu d'açí tres anys.

Estruch i Ferrando ha dit...

La lastima es que coincide con la de asepyme con los empresarios sobre jubilación, he pedido a Amador haber si las podían compatibilizar recortando una a las 20,30 y empezando la otra a esa hora en vez de a las 20,00 , somos muchos los interesados en acudir a ambas, espero lo haya conseguido.

Marta L. ha dit...

El xiquet en el bateig; la núvia en la boda; el mort en el soterrament. Jo, jo, jo...

Anònim ha dit...

Sr Estruch no es cansa de voler ser protagonista de tot?

Anònim ha dit...

Més pesat que una obra de teatre de Toni Cantó.

el omnipresent ha dit...

Doncs ahir al menys estigué allí i vaig aportar el meu, xicotet, granet d'arena, i vostés, vostés estaven alí? els espere el Dilluns.
327 persones no pensen el mateix.I de mort en l'enterro , Marta, deixeumo estar una mica llarga, si el plau.