L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de novembre del 2011

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: El poble més net és el que no embruta i no el que més neteja



Carrer Na Violant d'Hongria

Hem rebut una nota d’un lector, firmada amb nom i cognoms. Ens crida a tots l’atenció sobre el poc interés que demostrem per la higiene del poble i sobre tot, fa esment a la gent que té gossos, aquells que diuen que els volen com a fills seus.

Diu al respecte:

“Si es així, que els volen com un fill  ¿perquè deixen cagar a l’animal enmig de la vorera o carrer i no ho arrepleguen després?.

Tinc un fill menut, mes menut en grandària que molts dels gossos que passegen pels carrers, i si quan em diu " tinc caca" li abaixara els pantalons i ho fera enmig de la via pública, de segur que em tractarien de brut i maleducat i fins i tot em denunciarien.

Un xiquet d’un any no sap si el que hi ha terra es un bastonet o una caguerada, el cas es que ho arreplega i pot ser s´ho pose a la boca.

Només cal mirar la vorera del carrer Na Violant d´Hongria (junt al poliesportiu), es plena de caguerades de gos, però ningú fa res per arreglar açó, els que netegen arrepleguen papers i demés, però no excrements.

Sols caldria posar un policia de paisà una temporada i fer denuncies als propietaris  que no arrepleguen el que fan els seus gossos.”

Acaba la carta recordant que la bona imatge del poble és cosa de tots i li hem de dir que estem totalment d’acord. I afegim: per molt que netege l’Ajuntament, per molts recursos que s’hi dediquen, per molta policía que vigile…. si els veïns no posem un poc d’atenció amb els animals, amb els papers, amb les bosses de fem o fins i tot amb coses tan simples com les corfes de les pipes i els xicles, sempre tindrem un poble brut i amb aspecte de deixadesa.

-

8 comentaris:

un valler xafant merda ha dit...

Aquest matí,he eixit a pegar la meua volteta passejant i es una vergonya com esta de brut el poble,de veres, hem dona pena que la gent siga tan pasota i gorrina,he vist un gos que a cagat una cagerada que ni un bou la fa i encara la seua "ama" va i li diu:"ale, hui si que la has feta gran" pero alli se la ha deixat,mira que no era guapa la cagerrada que pareixia una serp enrrollada.
Aixi com hem de fer poble,jo crec que si l'ajuntament es posara a denunciar com diu l'altre company
"otro gallo cantaria".
Gossos si,amos coxinos no

Anònim ha dit...

YO TAMBE ESTIC AFECTADA DE LA MATEIXA MANERA. VISC AL CARRER SANT PERE. TOTS ELS MATINS DESDE EL MEU CARRER FINS AL PASSEIG TINC QUE ANAR SORTEJANT-LES. ES UNA POCA VERGONYA. A VORE SI EL POBLE ENS MOVILITCEM PER A BUSCAR UNA SOLUCIO. I SI L'AJUNTAMENT PRENGUERA MESURES, PODRIA FINS I TOT TRAURE BENEFICIS, DENUNCIANT A TOTS ELS QUE ES DEIXEN ELS ESCREMENTS AL CARRER.

Anònim ha dit...

Si que es de veres. Jo tots els matins vaig a portar a les meues filles a l'escola i vaig tot el cami esquivant merdes. Hasta la xiqueta de 6 anys diu que este poble está ple de cagueraes, i que la culpa es dels amos, no dels gossos.
Es deuria posar alguna mesura, perque abans eren alguns carrers els que sempre estaven plens, pero ara es tot el poble.

Anònim ha dit...

Un matrimoni major i ben vestit, amb un gos que semblava un lleó de gran i ben pentinat, de segur que de perruqeria de gossos, passeja el seu distinguit gos, per davant de la gàbia de columpios que hi ha al final del carrer la barca, per la coneguda figuera. A la mateixa porta on entren i ixen els xiquets, solta els excrements, ben grans, i se'n van tan tranquils i distinguits. Un poc més avant, dvant la porta d'un veí, en solta un altre, i allí se'l deixen també, continuant el seu passeig de persones distinguides, cap al centre del poble. Distinguides haurien de ser les multes per a estos senyor que embruten el poble de dalt a baix, tots els dies, sense cap tipus de concienciació.

Anònim ha dit...

Com a propietària d'un gos estic totalment d'acord. Denúncia a tot aquell que no compleix i arreplega les caguerades. Però he de dir q també estic farta de veure per la zona del passeig colón, fira platges, etc a mares/pares posar els fills/filles a orinar entre cotxe i cotxe..i no contents amb això deixar el "kleenex" a terra..Pareix ser que els xiquets estan exentos i poden embrutar el poble pq són xiquets...Per no parlar de la temporada de falles, els fallers ho tenen tot permitit alhora d'embrutar...Haurien de denunciar a TOTS, i diners que guanya l'ajuntament, que falta fan..

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...

jo també tinc un gos i des del primer dia isc sempre de casa amb bosses per arreplegar les caguerades, i és cert que jo he d'anar "esquivant" en el terra i en la gespa, les caguerades d'altres gossos que els seus amos no han arreplegat.
Estic d'acord també amb l'anònim de les 15:23h, en què no sòls este és el problema, també tot el que ella ha dit, i la gent que tira papers i bosses i botelletes per terra en els carrers i parcs. Un poc de civisme!!!

Anònim ha dit...

No fa falta ser ni estar en falles,en la zona del colegi Alfandec on ara esta plé de pubs,les nits de cap de setmana la joventut,casi sempre xics quan tenen ganes de pixar la pareteta del colegi es ideal i supose que dins dels pubs tindran wc,perque tenen que embrutar el carrer pixant i fent botelló,poseu policia local de paisà i a recaudar diners,que a l´ajuntament li fan falta,nit i dia a controlar el que embruta fora cagerades de gossos,gent pixant al carrer i lanzant parers etc.Per un poble més net i ciutadans més concienciats i si a de ser a base de denuncies doncs avant.

Anònim ha dit...

Qunata raó en unes poques linees...