L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 14 de novembre del 2011

ELECCIONS 20-N : Joan Baldoví: “L’oferiment de González Pons queda bé en la tele però és il·legal i inviable perquè ell ho va votar així al Congrés”.




El cap de llista de Compromís-Equo per València, Joan Baldoví, ha dit respecte a l’oferiment de González Pons per al debat de Canal 9 que “és una bona estratègia per a donar l’aparença de polític demòcrata però hem de recordar-li que és inviable des del punt de vista de la legalitat electoral. La Junta Electoral Central aplica la llei electoral restrictiva i anti partits minoritaris que el PP i el PSOE han reformat, amb el seu vot inclòs”.

El candidat per Valencia del PP havia oferit a Compromís i EU una part del temps que li corresponen d’intervenció en els debats de Canal 9. Cal recordar que Compromís tenia assignat 11 segons i EU 27. 

Joan Baldovi ha dit que a evitar situacions tan lamentables com que un partit sols tinga 11 segons i no siga posible exposar a l’electorat el seu programa “el que cal és reformar la llei electoral i hui, més que mai, té una especial importància la proposta que fem des de Compromís-Equo que és una iniciativa per a reformar la llei que retalla brutalment la democràcia a favor dels grans, que estan en contra de la representativitat, la pluralitat i de la llibertat”.

Segons Baldoví  és molt lamentable el recurs del PSOE valencià, que ha intentat esborrar-nos del debat, però González Pons és la persona menys indicada per a donar-nos lliçons de democràcia perquè ell va votar el passat més de gener al Congrés dels Diputats eixa reforma de llei electoral que vol eliminar a les minories i és eixa doctrina la que ha aplicat la Junta Electoral Central, ni més ni menys”.

La reforma del PP i del PSOE ha deixat fora de les eleccions a altres forces minoritaris en exigir avals de ciutadans i ciutadanes per a poder presentar candidatures. “Compromís necessitàva 3.400 signatures i en poc de temps en recollírem 26.000 avals de valencianes i valencians compromesos”, segons ha recordat Baldoví.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per eixemple a UPyD , 300.000 vots en les últimes generals, una diputada a Madrit i un a Europa,5 concejals i 8 diputats a Madrit també , dos a Alacant, dos a Murcia,dos diputacions, un muntó més de concejals,una alcaldessa...sols representem aixó.