L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 21 de novembre del 2011

El Consell Valencià de Cultura ret homenatge a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana




Amb motiu de la celebració del Día Internacional de la Música i dels deu anys de l'entrega del Diploma i de la Medalla d’Honor en 2001, la Comissió de Govern del Consell Valencià de Cultura (CVC) ha rebut avui a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), amb l’objectiu de retre homenatge a les societats musicals i donar suport al paper difusor de la música en la cultura popular valenciana.

Santiago Grisolía, president del CVC i Josep Francesc Almería, president de la FSMCV, pronunciaran unes paraules que precediran la celebració demà, dia 22 de novembre, Santa Cecília, patrona dels músics.

La FSMCV és una associació amb més de 40 anys d'existència que agrupa a 536 societats musicals d'Alacant, Castelló i València (el 50% del total espanyol) amb 40.000 músics, 60.000 alumnes de les escoles de música i més de 200.000 socis. Les societats musicals són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana segons un recent estudi de la Universitat de València.

En el acte, el Quintet de Corda format per professors del centre de música Santa Cecília de Cullera i el Quintet de Clarinets format per alumnes de 16 a 20 anys del centre de música Vicent Sanchís i Sanz d’Alaquàs oferiran un concert.

-