L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 23 de novembre del 2011

Parlem més de bancs, però no del Banc de València, sino de bancs i jardins del poble.


 
Si en la notícia anterior parlàvem de bancs de diners, ara anem a parlar dels altres bancs, els del poble i d’asseure’s. Vora 21.000 euros (IVA inclós) ens han dit que és la quantitat que consta en una factura  presentada a l’Ajuntament per la col·locació d’una trentena de bancs en el poble i la platja. 


El regidor de manteniment, senyor Llácer, segons en han contat estava el dilluns que se’n pujava per les parets en comprovar la quantitat total (d’aquesta factura i de les què parlem després) i a més, quan era una despesa sense consignació pressupostària, sense cap informe de tresoreria ni res de res. Ara, arriba al pagament i tu, vulgues que no, a fer-te càrrec que al final la pagaràs encara que poses “reparos” com ha fet el regidor.


I nosaltres ací a La Cotorre pensem si amb eixos diners no s’haguera pogut contractar un obrer tot un any, i encara que estiguera dos mesos col·locant banquets, sempre quedarien 10 mesos per a poder treballar en altres coses del pobles. ¿No ho penseu així? 


Però la cosa no acaba així. I el regidor de manteniment, o siga el Sr. Llácer, li venia un nou “refresquet” quan li presentaven unes altres factures en concepte de jardineria i varis (palmeres de la Plaça de Bolomor...), acompanyat d’una més menuda per tractament de residus de les palmeres (residus de les podes i coses semblants) totes de la mateixa empresa que segons hem sabut pugen entre les dos molt més de 30.000 euros. Com no, les factures també sense consignació pressupostària, sense cap informe de tresoreria, etc.


En total, ens diuen que entre “pitos y flautas” la cosa pot anar-se’n camí dels 60.000 euros entre les dos empreses que han presentat les factures. I no cal dir-ho perquè segur que molts ho esteu pensant: són obres i serveis prestats fins el mes d’abril i que ara, set mesos després, és quan el nou govern municipal s’ha assabentat de la seua existència.


Ens diuen que el degoteig de factures sense pagar de l’anterior legislatura continua encara. Sembla ser que menys quantioses però sense parar.
-

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb 21.000 euros tenim un oficial d'obrer fent bancs de pedra i ratjola tot un any , i a més, no necessiten manteniment, que aquestos sí, donat el ferro i la fusta.

Peter Panter ha dit...

17.796.61 EUR / 30 Bancs = 593 EUR/Banc

593 EUR / 20 EUR/H = 29 Hores x banc

Posa 27 hores y 40 EUR de material per banc.

Mes de tres dies treballant 8 hores al dia per posar-ne un.

!Això es una barbaritat!

amb els seus diners no faran el mateix SEGUR.

Anònim ha dit...

Lo de la factura de les palmeres puja prou en part perque teníes que pasar per c... per Tragsa, que sobre ser empresa pública el cobrava una taxa prou elevada per portar-li allí les palmeres , i dic jo, no havera pogut el govern autonómic i donat el cas, no cobrar dita taxa?

jc ha dit...

estimada cotorra; aprofitant aquesta fotografia m'agradaria poder fer arribar al nou govern una petició.
ja seria hora que possaren un semàfor per a peatons.crec que és un encreuament prou transitat i perillós ja que passen moltes persones per anar a comprar o arribar fins al centre del poble.

Anònim ha dit...

Aixo no es davant dels xinos?? hi ha dos semafors no???. Peter Panter, yo si crec que una merdeta de banc d´eixos si valga eixos diners i et dire per que. He treballat a la administracio, he vist preus de tot tipus d´objectes, mobiliari de carrer, d´oficina, per a cafeteria, per a platjes i no pots imaginarte lo inflats que estan els preus, evidentment, una administracio publica no pot anar a la tenda mes barata a comprar, per que cada despessa s´ha de justificar, per que es fa, i a qui li l´ha pagues, encara q be, la llei de contrats del sector public te algunes eixides per a "evitar" no poder "triar" el proveidor. Pero en fi, no he arribat mai a compendre si es per que estes empreses solen treballar am el sector public, si es perque en alguns casos el preu inclou el transport inclus a vegades l´instalacio. en fi el mon de a contratacio administrativa es extens, i un poc complicat d´explicar en un post.

Peter Panter ha dit...

pensava que era col·locació sense subministrament, si es amb el banc inclòs el preu es correcte.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tenim entés que la factura es majoritariament de la col·locació (COL·LOCACIÓ NOMÉS)de 31 bancs a 465 euros per banc (cal sumar l'IVA) i també hi ha afegida alguna cosa més.

El total de tot són eixos 21.000 euros que hem pogut conéixer.

O siga que Peter Panter no anava massa errat en els calculs.

Anònim ha dit...

pero el preu del banc esta inclos ? no ma quedat clar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està ben clar i en majúscula:
Eixe preu es la COL·LOCACIÓ.

465 euros + IVA per COL·LOCAR, FIXAR AL TERRA un banc.

El cost del banc a banda.

Anònim ha dit...

Hi hauria que vore la licitacio, el plec de condicions, les ofertes presentades...

Anònim ha dit...

Al menys l'aprofita tots els dies el de la foto un minusvalit, el tio Camilo, iaio de Carmen Alario.

Anònim ha dit...

Sols la colocacio?

L'almacenament, transport, replanteig, fonaments, picar,... son a banda o están inclosos en 465 € + IVA?

Esteu segur que sols es colocar?

Hi han altres oficis que han pogut fer falta en estes obres.

Faltaran els gastos financiers per el retras en el pagament de totes les administracions públiques i inclourà el Benefici Industrial i els Gastos Generals

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per què no fem els comentaris més seriosos?
Després si no es publiquen.... es que censureu!!!!

Gràcies.

Tarlatana ha dit...

"Sols la col·locació?

L'almacenament, transport, replanteig, fonaments, picar,... son a banda o están inclosos en 465 € + IVA?"


Col·locar un banc de les característiques de la foto per eixos diners es una BARBARITAT, per la explicació que dones pareixes de la empresa implicada ¿no?

"Faltaran els gastos financiers per el retras en el pagament de totes les administracions públiques i inclourà el Benefici Industrial i els Gastos Generals."

Si i alguna cosa mes, pareix que està inclosa