L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de novembre del 2011

La Unió Musical celebra Santa Cecília



  
La Societat Instructivo Unió Musical va concloure ahir els actes que l’entitat ha vingut celebrant la darrera setmana en commemoració de Santa Cecília, patrona de la música i on han tingut una ampla presència els esdeveniments i audicions musicals a més d’altres de caràcter social i lúdic dirigits a músics, familiars i socis.

Ahir concloïa la setmana dedicada a la patrona amb una missa en el seu honor celebrada al local social i que va ser celebrada per mossén Josep Escriva. La imatge de la patrona va ser acompanyada abans i després de la ceremònia religiosa en passacarrer pel poble ples músics, junta directiva i autoritats locals.

Un dinar de germanor va unir a la familia musical i va servir per fer un homenatge al que ha estat durant dècades i generacions l’abanderat de la societat, Batiste “el Xulo” ara jubilat (fotografia de dalt). Des d’ací, l’enhorabona i la gratitud de l’equip de La Cotorra per tants anys de servei a la música i la cultura de Tavernes.


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va dirigir unes paraules als presents on va deixar palés el recolzament i suport de l’Ajuntament a l’entitat.

- Agraïments a l'amic que ens ha enviat, entre altres, aquestes fotografies.
-