L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

diumenge, 20 de novembre del 2011

Compromís denuncia que la Generalitat continua adjudicant contractes fets a mesura




El mateix dia – el divendres passat- en què el jutge imputava a tres alts càrrecs de la Generalitat pel cas Gürtel, entre estos la directora general de Promoció Institucional de Presidència, Dora Ibars, Compromís ha detectat irregularitats en el Consell, “amb el mateix patró que la trama mafiosa orquestrada pel Bigotes, perquè si a ell li feren els contractes a mesura, a altres empreses també, perquè hui hem descobert que la Conselleria d’Infraestructures li ha adjudicat a una empresa el fer informes jurídico-tècnics d’aeroports perquè, entre les condicions, té el despatx a 500 metres de la seu de la conselleria”, segons indicava el sindic de Compromís, Enric Morera.

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes ha dit que  açò és un contracte fet a mesura perquè en la vida havíem vist una condició tan surrealista – tindre un despatx a menys de 500 metres de la Conselleria - com la que ha posat la conselleria, que destina més de 400.000 euros per a un projecte de dos anys. No sabem si serà per a començar a controlar ja el massificat trànsit aeri que pateix l’aeroport de Castelló, per exemple”.


Morera ha afirmat que  pensàvem que estes irregularitats s’havien acabat quan es va descobrir la trama Gürtel i continuen practicant-se a l’administració valenciana, sens dubte, Francisco Camps és un gran mestre que ha fet escola i el seu successor al càrrec, Alberto Fabra, continua fent o tolerant el mateix que feia Camps i per això, anem a demanar totes les explicacions possibles a les Corts Valencianes. Es tracta de 400.000 euros i no podem permetre més contractes fets mesura que sí que els paguen, mentre els proveïdors de la Generalitat es desesperen per cobrar factures de fa molt de temps”.

Compromís ha demanat la destitució “imminent de tots els alts càrrecsa implicats que continuen amb responsabilitats al govern valencià, perquè han demostrat que no són persones de fiar per a gestionar els diners públics de les valencianes i els valencians”.

- Segons la nota de premsa de Compromís

1 comentari:

Anònim ha dit...

Torne a dir, si son els mateixos gossos amb diferenst collars, que podem esperar?