L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 12 de novembre del 2011

La Generalitat impedirà el progrés de Tavernes si no executa la nova depuradora




Abans de res i com entradeta: podeu dir que som pesats amb el tema, però com que de nou es publica en "Las Provincias" y "La Veu de la Valldigna" la nota del PP pensem que cal tindre les coses clares i, més que res, totes les dades a la mà per tal d’evitar polèmiques estèrils i que ens vulguen confondre, a vosaltres lectors i amics i a l’opinió publica vallera.


La Generalitat Valenciana i el PP impedeixen el progrés i creixement de Tavernes en no contemplar la inversió de la nova depuradora en el pressupost del 2012. Així de clar i de rotund!!! Però que conste: això no ho diu la Cotorra, sinó el mateix  PP, que en una de premsa que publica integra “La Veu de la Valldigna” afirma que “sense depuradora no hi ha possibilitats de progrés i creixement”. Ho podeu llegir ací:


I és que com tot el món sap, la Generalitat no ha ha previst en els pressupostos del 2012 cap inversió en la nova depuradora. I no ho ha previst, a pesar que com diu i reconeix la nota de premsa del PP “la nova depuradora és clau pel futur de Tavernes. La seua execució permetrà desbloquejar els sectors i els plans urbanístics, a més d’eliminar les actuals depuradores que limiten el creixement dels nuclis urbans del municipi”. 

Manifestacions del PP sobre la importància de la depuradora que no són noves i que no ha parat de repetir en declaracions en premsa. Ací en teniu unes quantes, només unes quantes, les publicades en “Las Provincias”, un mitjà res sospitós d’estar enfrontat i anar en contra del PP. I menys encara a Tavernes. 





A pesar de tot això, la Generalitat ha oblidat la depuradora de Tavernes i, com afirma el PP local, “sense depuradora no hi ha possibilitats de progrés i creixement”. Tavernes per tant no creixerà, i això serà perquè la Generalitat ha retardat la seua construcció. I això no ho diguem nosaltres, com veieu, sino el mateix PP de Tavernes.

També es recorda en la nota “ que el projecte de la depuradora contempla una inversió d’uns 40 milions d’euros que han de ser aportats per la Generalitat en un futur. En este projecte, al consistori li pertoca redactar el projecte i expropiar el terrenys on va la depuradora, que serà en la zona de la Séquia la Bova”.

Ells ho diuen i és queden tan tranquils! I no diuen, potser no els interessa,  que per a redactar el projecte i després fer l’expropiació van demanar un prestec ICO en novembre del 2010 amb una vigència de 2 anys. Vol dir això que si a novembre del 2012 no s’ha fet el projecte ni s’han expropiat els terrenys, el prestec ICO s’ha de tornar.

I no diuen tampoc, com podeu llegir en “Las Provincias”


que tot el procés ells van anunciar que anaven a iniciar-lo el passat més d’abril. 

Caldria que el PP de Tavernes aclarira a l’opinió pública perquè van posar el fre i no van cumplir els terminis que ells digueren i “Las Provincias” recull en eixa noticia. ¿Tenien vostés informació privilegiada i ja sabien que no anaven diners en el pressupost de la Generalitat del 2012? Ho sabien i per això van posar el fre i no compliren el que manifestaren en la premsa? Ja saben que preguntar no és ofrendre ni afirmar res.

Presumptament, això ha significat mig any de temps perdut, d’abril a novembre, perquè si no estem mal informats ha sigut el nou govern i el nou alcalde, Jordi Joan, qui ha impulsat eixe procediment i ha firmat, fa pocs dies, el que havia d’haver firmat Manolo Vidal en abril. I d’abril (inclós) fins a novembre són pràcticament 7 mesos. Un retard que fa, ara per ara, quasi impossible per falta de temps que es redacte el projecte i s’expropien terrenys.

El PP diu també la nota que “recorda al Tripartit que si Tavernes no fa la depuradora es propiciarà que Tavernes es quede estancada durant décades”. Doncs, ja sap el PP de Tavernes a qui li ha de donar les culpes, perquè la depuradora no l’ha de fer el tripartit, tampoc ha de posar els vora 40 milions i menys encara va ser “el tripartit” qui no va firmar en abril passat l'adjudicació del projecte.
Sembla mentida que el PP no ho tinga clar, quan està ho està més que l’aigua. Fa mesos i mesos que els veïns poden vore en l’Ajuntament un bonic cartell (que il·lustra la noticia) i que ens ho aclara tot. Només cal vore els rètols i les entitats que hi intervenen. Dalt de tot un 90% del rètol per a la Generalitat i el seu organisme d’aigües amb un escás 10% per un escutet del poble. I a la dreta del cartell, tot en gran de dalt a baix,  l’escut de la Generalitat. Més clar aigua qui és el responsable d'executar la depuradora. Ara, sempre s’ha dit que el pitjor cec és qui no vol vore...

Concloent, i fent cas al PP valler:  sense depuradora no hi ha possibilitats de progrés i creixement”. I és la Generalitat qui no ha inclós el projecte en el pressupost del 2012.
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

uff, aneu de cap a caiguda.
Mala marxa porteu culpant als demes.
Jeje

PEPEPÓTAMO I SU GRITO HIPOHURACANADO ha dit...

Parlant de culpar als demés, benvollgut company anònim, he rebut un "soplo" del diari de tavernes que diu:
"Com sempre els del PP saben com organitzar quasevol acte. A sigut un exit.
Vos informe que l'ACTE CENTRAL DEL PP A TAVERNES serà el dimarts 15 de novembre a les 20h en la Casa de la Cultura.
No falteu Manolo donarà moltes explicacions de les tantes MENTIDES que estan diguent els del TRIPARTITO."

És a dir,Manolo Vital va a convertir un mitin de campanya nacional en un mitin local!!
Manolo ens va a explicar que LA INTERVENTORA I LA TRESORERA DE L'AJUNTAMENT DIUEN, SEGONS EL PP, MENTIDES, JA QUE LES XIFRES DE L'ACTE DE LA CASA DE LA CULTURA FOREN LES MATEIXES QUE ES DIGUEREN EN EL PLENO DE L'AJUNTAMENT, I ALLI, SI FOREN MENTIRA, MANOLO I COMPANYIA HAVEREN PROTESTAT, EN LLOC DE CALLAR COM A P....S.

PEPEPÓTAMO TÉ MÉS TRELLAT QUE VOSALTRES.

Anònim ha dit...

que els donen per la part baixa de la esquena. Així de clar. Tant d'enrredro, tanta mala llet, no els feia jo aixina a estos de la dreta.

Si la llei funcionara bé, més de quatre que ara van xillant i renegant, anirien corrents a amagar-se baix del llit, cagats de por. Ja tenen sort, que si no...

Anònim ha dit...

Fins que no s'acabe aquesta no poden desenvoluparse el sectors : 6, 12, 13, 17...i pareix ser que fins al 2015 no la tindrem acabada.
I dic jo, perque el PP no va escomençar a expropiar terrenys, perqué sabía que no hauria partida en el pressupost de la Generalitat per al 2012? Vos está veguent el rabo, PP local.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La informació que vam arreplegar ací publicada en el diari Levante-EMV no deia que el 2015 estaria acabada.
El que deia era que tot preveia que hauríem d'esperar al 2015 (nosaltres i Oliva que també en té una promesa)perquè es torne a plantejar l'obra.

Nosaltres entenem que potser en el 2015 la Generalitat si l'economia va bé assigne alguna partida que segur no seran eixos 36 milions llargs.

Acabar-se? Això són figues d'un altre paner.

Indesidenter ha dit...

Amic Pepepótamo:

Manolo Vidal pot cantar missa amb guitarra elèctrica si vol però hi ha uns fets inqüestionable: les xifres que es van donar en el plenari d'octubre sobre la liquidació dels pressupostos són oficials, com són les oficials les de la comptabilitat municipal tota la resta de deutes, factures sense pagar, etc. etc.

Manolo Vidal i el PP van aguantar estoicament en el plenari sense rebatre cap xifra, ni intervindre per a res en els conceptes de les xifres. Només parlaren d'un tema col·lateral, del cost d'un lloc de treball.

Era el plenari on les havien de rebatre, però no ho van fer. I no ho van fer, com tu dius, perquè davant tenien el secretari i la interventora. I Manolo Vidal i el PP sabien que la interventora i el secretari els posarien la boca a un costat.

Eixes mateixes xifres són les que el govern municipal va dir a la Casa de la Cultura.

Manolo Vidal pot ara en el seu mitin, canviar, modificar, interpretar les xifres al seu gust, però diga el que diga, eixa comptabilitat municipal és la que anirà a Sindicatura de Comptes, és la que qualsevol organisme oficial prendrà com a referència perquè és la legal, la vertadera, la que explica la situació de l'Ajuntament. I no hi ha res m´s. I si això algun valler no ho vol entendre i comprendre, serà el seu problema.

Manolo Vidal podrà dir el que vulga, però una cosa no canviara: les múltiples factures sense pagar que va deixar i la quantitat d'empreses a les que ha perjudicat per no realitzar els pagaments a curt termini.

Anònim ha dit...

He enviat este escrit tres voltes al diari del PP i no m'han fet cas. Si que publiquen insults al govern d'ara i jo no insulte a ningú.

SEGONS LES PROVINCIES MANOLO VIDAL HAVIA DE FIRMAR L'ADJUDICACIÓ DEL PROJECTE ABANS DE L'1 D'ABRIL.
A VORE SI ENS EXPLIQUEU PERQUÈ NO HA VA FER.

I NO HO DIC JO. HO DIU LES PROVINCIES I BEN QUE HO ARREPLEGA LA COTORRA.

I TAMBÉ EXPLIQUEU PERQUE L'ALCALDE ACTUAL, JORDI JUAN, VA FIRMAR FA UNS DIES EIXE CONTRACTE DEL PROJECTE DONAT QUE EL SR MANOLO NO VA COMPLIR I NO EL VA FIRMAR.

O SIGA QUE SI EL SEÑOR MANOLO A 1 D'ABRIL HAVERA ADJUDICAT POT SER ARA 6 MESOS DESPRÉS TINDRIEM FAENA AVANÇADA.
PERO ES ARA QUAN HEM DE COMENÇAR PERQUÈ HO HA FET I FIRMAT EL GOVERN ACTUAL I L'ALCALDE.

Anònim ha dit...

Ami també m'han lo del 2015 fonts ofiçioses del govern local, apaga i vámonos...

Anònim ha dit...

Una font oficiosa del govern també ma parlat de 2015