L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 22 de gener del 2009

Tristesa, minador, PAIs i ara... trips.

El Govern Municipal de Tavernes, en paraules del regidor d’Agricultura, Mario Enguix, ja fa temps que va demanar una reunió per parlar dels trips després de la gran difusió pels horts de Tavernes però deia que encara esperen que la Conselleria d’Agricultura els cite per tractar i buscar solucions a la nova plaga de trips.
Era la resposta al Bloc, que en el ple de gener sol·licitava que la Conselleria d’Agricultura instal·le zones d’estudi de la nova plaga de “trips” en el nostre terme. Els nacionalistes van dir estar molt preocupats per les dimensiones que ha pres la plaga a Tavernes i demanaven la intervenció urgent i tots els mitjans per buscar solucions i evitar els greus danys que ocasiona a la taronja.

De les paraules del regidor d’Agricultura cal deduir que.... ¡Malament va la cosa!
De fa un any, Tavernes és una de les zones més afectades per aquesta nova plaga, sense solució per ara. ¡I encara estem esperant a que ens diguen alguna cosa!.
Espereu, espereu però preneu cadira, no us canseu! Perquè si la Conselleria té el mateix l’interés per la plaga que el demostrat fins ara pels problemes del camp valencià.... aviats anem!!!
Al final, com sempre, diran que tomaran "serias medidas", és a dir, a no fer res!!