L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 de gener del 2009

REBAIXES... PER ALS CLUBS ESPORTIUS

Mes de gener, mes de rebaixes.
Potser és per això que la Regidoria d’Esports ha anunciat “en petit comité” les rebaixes que farà efectives en el 2009: El govern municipal rebaixarà la subvenció municipal als clubs esportius de Tavernes un 10%.
Els nostres polítics s’han congelat el sou i no se’l rebaixen, però volen que altres funcionen amb menys diners que l’any passat. Esperem facen igual amb els impostos, i també ens els rebaixen.
A Tavernes ja no ens estranya res del que passa, però en esports veiem massa diferència de tracte respecte, per exemple, amb l’empresa que ¿¿farà o no farà ??? la piscina: li cedim els terrenys, li donem un milió i mig d’euros per a les obres, li concedim l’explotació durant 40 anys i damunt si té pèrdues.... seran a càrrec del pressupost municipal.
Que pague el poble. I tots tan contents.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que fa el partit que governa a Tavernes es per a pegar a fugir. Respecte a la baixa de subvencions en el clubs es per a posarse a plorar no en tenen que hui en dia l'esport es una valvula d'eixida per a la joventut i ells van baixan els diners destinats a l'esport. Som un poble tercermundiste respecte a instal·lacions esportives en poblacions mes o meyns de la nostra població. Jo sols se que ells encara no han fet res per a intentar ecuperar la situació del endeudament que te l'Ajuntament, pero si que van llevanmos serveis. Aixi es com vol cumplir la corporació el pla de sanejament.

Anònim ha dit...

Jordi Juan, portaveu del BLOC, ja va dir que un del motius pels que votarien en contra del Pla de sanejament del PP era perquè este pla deia que es rebaixarien subvencions als clubs. Aixina ha sigut.