L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 16 de gener del 2009

Campet de futbol 7 i pista d’atletisme

L'ajuntament va habilitar una ¿pista d’atletisme? aprofitant la inexistent vorera del carrer que tanca “El vergeret”, al costat del Vaca. Només cal vore la pista... "forestal" d'atletisme que ens han aviat!
Enfront va aplanar uns terrenys... li va posar unes porteries..... I ja tenim un camp més de futbol! I va, quin camp de futbol! Com els d’Àfrica: clots i bonys per tot.
A La Cotorra li han xivat que, la brometa, va costar – això sí, presumptament- sobre els 25.000 euros. ¡Es que sou de por i no podeu callar-vos res! I de seguida a contar-nos-ho ! Cosa que està bé, perquè ací ningú diu res. Per tant, esperem que el mateix govern municipal del PP o l’oposició confirme o negue la quantitat que es diu pel poble.
Bé, La Cotorra no vol entrar en si va costar més o menys. És el menys important ara. La cosa està en que és una altra factura a pagar i que no veiem amb massa trellat, ni que ho aprofite molta gent.
I mentre tant, les pistes esportives del camp de futbol fetes un desastre, focus amb llums foses, pavelló descuidat amb finestrals trencats, goteres i fred...