L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 30 de gener del 2009

Tercer "Mes que Rock" a Benifairó

La tercera edició del festival de Benifairó “Mes que Rock” té gairebé enllestida la programació d’enguany, segons ens ha informat l’organització. La setmana vinent es tancarà i es farà públic el cartell d’aquesta tercera edició que comptarà amb la presència dels millors grups del País i d'altres autonomies.
Un any més Benifairó se n’ix sobre la resta dels pobles de la Valldigna quan a programació jove, engrescadora i sobre tot, en la promoció de grups de la nostra terra i cantant en la nostra llengua.
El web projecte en xarxa “Valldigna Som i Serem”, a qui agraïm la informació, se'n farà carrec un any més de la difussió a la xarxa digital i del gabinet de prensa.