L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 9 de gener del 2009

65% d'atur: els valencians som més liders

Els valencians hem acabat l’any sent els liders en les taxes de desocupació. Al País Valencià l’atur va augmentar l’any passat un 65% i superavem la xifra de 357.000 desocupats. ¡Ja som liders d’una cosa més! Un desafortunat lideratge que se suma a altres, com estar entre les comunitats que destinen menys recursos per a Sanitat, a Educació, Serveis Socials, foment de l’esport de base i escolar, etc. etc.
Això sí: som liders en gastar diners en visites del Papa, en Canals 9 manipuladors, en Copes Amèriques, en Formules I, en Terres Mítiques o en dur grups de rock i cantants foranis. ¡Amb la quantitat d’obra pública i inversions que s’haurien fet i s’hauria incentivat l’ocupació!
Després de tot això, només ens cal dir ben fort ¡Visca la política de la Generalitat del PP! ¡Visca deixar-ho tot en mans de la construcción i PAIs!
¿I de Tavernes què? Això vosaltres ja ho sabeu: cada dia menys indústries després de dotze anys d’empreses anant-se’n del poble per falta de polígons industrials; la construcción cada día més paralitzada perquè els nostres governants només s’han preocupat del PAI-PAI i no dels sectors de la platja d’ iniciativa local; les obres i inversions anunciades fa anys (Cantalot, Circumval·lació, Braç Treballador, acabar Casa de la Cultura…) sense fer o acabar…
¿I l’agricultura? Cada dia pitjor perquè la nostra Generalitat, amb competències en la matèria,, no posa cap remei ni mesura afavoridora. ¡I damunt hi ha llaurador que li dona la culpa a Zapatero!