L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 13 de gener del 2009

Seieu, que parats es cansareu

Res ha canviat en 2 anys: els vallers continuen travessant les vies del tren, amb falta total de seguretat i amb unes condicions que fan tremolar.
¿Tercermundisme? ¿Irresponsabilitat? ¿Falta d’interés de l’Ajuntament a anar on siga i cantar les quaranta a qui corresponga? ¿Passotisme?... Cadascú que pense el que vulga.
Fa 2 anys que el nostre alcalde va anar a parlar amb els responsables de les obres de Renfe. Tocava perquè era la campanya preelectoral, era el candidat del PP, i calia donar bona imatge i sobre tot fer promeses, moltes i moltes i moltes promeses. Si tant clar ho va deixar que semblava tindríem una nova estació en uns dies!
Potser per això, perquè tot era fum de bova, ens han posat a la sala d’espera de l’estació unes cadires i taules perquè, ben asseguts, no ens cansem massa d’esperant a què, per fi, Tavernes tinga una estació com cal.
I van sumant-se els anys sense estació en condicions i sense bon servei de transport.