L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 1 de gener del 2009

Crisi futura a Benifairó?


La Cotorra ha rebut una informació que parla de la imminent eixida d'EU del govern municipal de Benifairó. Les desavenències dins del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes i la pressió que rep EU de Benifairó del "staf" de la Safor serien la causa directa d'aquesta eixida i no problemes entre el Bloc de Benifairó i EU, que treballen molt a gust de fa anys.
L'anunci no és encara oficial, però la filtració que ens arriba d'un poble no massa lluny de Benifairó, amb pes dins d'EU de la Safor i on el seu regidor no ha volgut formar part del govern d'esquerres, diu que el regidor Toni, d'EU, ja ha rebut l'ordre de trencar palletes amb Jesús, l'alcalde del Bloc. La cosa no ve de nou perquè ja va ser tema de comentari fa uns mesos.
Les qüestions que ens acuden al cap són: ¿Dimitirà Toni del govern o també ho farà de regidor? Deixarà Toni que interessos i disputes aliens i foranis de Benifairó vagen per damunt dels interessos del poble que el va elegir? Tornarà un pacte PSOE-EU a Benifairó amb el PP beneint la unió i celebrant-ho amb xocalate i bollos?
Continuarà....