L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 20 de gener del 2009

EL PLA ZAPATERO

El ple ja ha aprovat les obres del Plan Zapatero. Esperem que les obres s'adjudiquen a les empreses locals sense tindre en compte cap condicionant.
Repassant les obres aprovades en el ple, i fent us del nostre lema de dir el que no es publicara, direm que hi ha coses que a la gent de La Cotorra no ens acaben de quadrar.
ATENCIÓ: No volem dir que no cal aquestes obres. Cal aquestes i encara molt més. Si que diem que semblen proposades sense estudiar prioritats, sense vore les necessitats reals del poble i el que es pitjor, sense consensuar amb la resta de partits.

PRIMERA:
Obres: Parc urbà accesible en "Canal-Goleta" i equipament esportiu Sector Canal de la platja , per un valor total superior als 550.000 euros.

No serem nosaltres qui diguem que no cal un parc i zones esportives en la platja, pero… ¿una al costat de l’altra i la segona en ple Sector 12 que encara no està urbanitzat i a saber quan s’urbanitzarà? No hi ha altres llocs millor a la platja per ubicar l’equipament esportiu que en una zona encara no urbanitzada? Beneficis de la decisió? La gent , i en especial la gent major de la tercera edat, sense dubte que podrá fer molta gimnàstica de manteniment i passejar sense traves arquitectòniques a vora mar.

SEGONA
Obres: Rehabilitació façanes i annexos C.P. San Miquel, Magraner i també reforma de tanca en el cas del Divina Aurora per un valor sobre els 162.000 euros.

Els col·legis tenen necessitat de millores de fa temps. Ha tingut que vindre el Plan Zapatero perquè l’ajuntament es dóne compte que calen reformes. Pero preguntem: ¿Totes les obres son de competencia municipal? Preguntar no es ofrendre i amb el pla del Govern Central no es deu tapar la falta d’inversió de la Conselleria d’Educació en els centres públics. Per cert: ¿I perquè no res per a l’IES Jaume II?

TERCERA
Obra: Reforma i eliminació de barreres arquitectòniques en espais publics, per valor de més de 1.670.000 euros.

Sort que ha vingut Zapatero i el PP farà alguna obra perquè, pagar-les amb diners de l’ajuntament o de la Generalitat…. Si no hi ha un euro!!!
Volem tindre els carrers arreglats i ben asfaltats, però no volem que ens prenguen el pèl i ens diguen que són obres d'eliminació de barreres arquitèctoniques. Si s’eliminen és perquè s’asfalten els carrers i perquè no seria massa normal asfaltar i deixar sense resoldre els problemas d’accessibilitat. Que no confonguen les coses ni ens les bategem amb noms diferents.
Per cert, ¿quants diners dediquen a eliminar barreres arquitèctòniques fora dels carrers beneficiats? Zero euros. O siga que de preocupació per les barreres arquitectòniques, realment res de res.

QUARTA
Obres de estalvi energetic per valor de 138.000 euros.

¡¡¡ Llàstima que el PP no les incloguera en el conveni amb Iberdrola que aprovava el pas de l’alta tensió perquè les millores les pagara l’empresa fent gala de la seua preocupació pel medi ambient¡¡¡

QUINTA
L’obra conservacio i millora dels recursos mediambientals i d’oci en la Zona Nord de la Goleta, (realment és fer un jardi al costat de Marina Azul en terreny municipal) costarà més de 107.000 euros.

Quan a Tavernes poble després de la desfeta del Passeig hi ha una falta total d’espais verds i jardins, el nostre govern vol fer un jardi EN UNS TERRENYS QUE SÓN ESCOLARS i en un extrem de la platja, en zona poc habitada i on encara falta bastant per urbanitzar. Nosaltres no ho comprenem.

SEXTA
¿Nomes 128.000 euros per a millora i reforma de les instal·lacions esportives del poble? I per contra dediquen 195.000 euros per a la dotació esportiva del Sector 12 encara no urbanitzat.
Qui ho entenga que ho explique

SETENA
Esperem que amb els 125.000 euros per a pintar la senyalització horitzontal es compre pintura bona, i que no passe com fins ara que els senyals semblen pintats amb aquarel·la i duren menys que la rosada.

VUITENA
No ens ha agradat que no aparega cap obra per millorar el medi ambient ni que afecte al patrimoni cultural o històric. Sembla ser que l’himne de Tavernes i en especial la frase “que l’opressora incultura muira baix les nostres mans” el nostre govern del PP no l'ha escoltada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El Pla Zapatero els vindra mol be al P.P. de Tavernes, ja que sense aquest Pla trobe que no es faria res en el nostre poble. crec que els diners que van a gastarse podrien invertirse millor i no com fara el P.P. de Tavernes sense ningun estudi ni res consensuat en la resta de partits. Com sempre ells sols saben jugar a aquest joc per que tenen la majoria absoluta i aixi no es pot anar per la vida. Tenien mols de plan abans de les eleccions pero aquestos plans no sabem res d'ells (JARDI DEL CANTALOT, INSTITUT NOU, PISCINA COBERTA, NOVES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES EN LA PLATJA I EN EL POBLE, CASA DE LA CULTURA, BRAÇ TREBALLADOR I UN LLARG ETC.)Per aixo no hi han diners. Pero si hi han per (BOSC MEDITERRANI EN LA PLATJA, CIRCUIT DE CORRER I CAMP DE FUTBOL DE TERRA TERCER MUNDISTE, CENTRE D'ENCONTRE DE LA JOVENTUD "que el gestiona gent arrimat al partit que governa i un LLARG ETC. El mateix temps avore si la oposisió sab vendre el que aporta a aquest Pla i aixi que no parega que gracies al P.P. de Tavernes es realitzaran totes aquestes obras.

Anònim ha dit...

Em pense que l'oposicio poc podra vendre perquè no ha intervingut en res. Parlant hui amb militants del Bloc dien que el PP no ha vist ni les seues propostes, ni les ha tingut en consideració i no els ha comentat res. No existiren. I el PP no ha consensuat res ni els ha demanat opoinio.
La majoria absoluta es una forma dolça de dictadura, pero el poble ho ha volgut aixina.