L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 7 de gener del 2009

A soles davant el perill....

L’ocupació masiva de les voreres per obra nova, reformes i altres circumstàncies és un fet que afecta i molt els veïns de Tavernes. Hi ha actuaciones i obres que, indefugiblement, han d’ocupar una part de la vorera però una cosa és l’ús i, l’altra, l’abús de la vorera feta sense cap consideració als vianants.
L’ús-abús és tan normal i habitual que el costum s’ha fet norma, potser perquè cap responsable municipal ho vigila i obliga a afavorir el pas dels vianants. I en la majoria dels casos, és ben possible amb una simple reducció de l’ocupació de vorera.
Així arribem a situacions com la que trobem a deu passes de la Plaça Major. El pas de vianants (de zebra popularment) no porta a enlloc, com no siga a donar-te de morros amb la tanca de l’obra. I si en vols més… para el cabàs: per ocupar tota la vorera, i al damunt posar-hi contenidors, s’obliga als vianants que circulen pel carrer Major a anar pel mig del carrer. En una zona de màxim trànsit.
Ja és estrany, ja, que tant de temps com du i tan aprop de la Casa de la Vila, cap dels responsables municipals se n’ha adonat i ha cercat una solució. De tota manera, també això és normal: els nostres polítics están massa ocupats per dedicar-se a menundències com aquestes o a reparar els centenars de taulells solts de les voreres, que eixa és una altra!!!