L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 24 de gener del 2009

El vent afecta la seu de la Unió Musical

El vent li ha fet una mala passada a la Unió Musical de Tavernes. Una forta ràfega ha tombat la part superior de la façana del Carrer Juan de Austria. La zona totalment destrossada és la que tenia el rètol del nom de la societat feta en taulells de Manises. El fet s’ha produït sobre les 7 del matí d’avui dissabte: la part superior de la façana queia al carrer, damunt dels cotxes que hi havia aparcats que han quedat destrossats.
L’edifici ha patit danys i, a més de la paret, ha quedat afectat el sostre exterior i alguna zona de la talla de l’interior de l’Auditori.
Tot apunta a indicar que, per culpa d'una forta ràfega, una gran massa s’hauria introduït dins de la cambra que forma el sostre i la talla per les conduccions d’aire condicionat, i la forta empenta ha fet que cedira la paret unes plaques de talla. No hi ha hagut que lamentar cap desgràcia personal, però els danys materials són quantiosos.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina rapidesa en mostrar les imatges.Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Gracias Cotorra porque por lo menos uno se entera de lo que pasa en su pueblo. Ya que en la premsa no aparece casi nada, sólo lo que a unos cuantos les conviene.