L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 23 de gener del 2009

Més Pla Zapatero: pavelló sense calefacció i sense reparacions

El PP va haver de convocar ahir dijous pel mati i amb carácter de máxima urgència un ple extraordinari per canviar algunes de les obres del Plan Zapatero aprovades dilluns.
El govern municipal del PP s’ha vist obligat a eliminar (no li les han acceptades) obres per valor superior als 300.000 euros, entre elles la interconexió WIFI, la reforma de l’enllumenat públic i millora energética d’Ajuntament i centre sanitari platja i la senyalització horitzontal del poble i platja.
Davant un saló buit, s’aprovava que les obres foren substituïdes per la reurbanització del casc sud de la platja, repavimentació casc històric i reforma de la distribucio interior de l’ajuntament. Sumen el mateix import de les anul·lades, poc més de 316.000 euros.
De nou cap de les obres proposades per l’oposició. El Bloc va demanar que, per afinitat, s’incloguera la seua proposta de col·locar de plaques solars de calefacció en el pavelló cobert i altres edificis públics. El PP va dir que això està molt bé, però res.
¡¡Xe, pavelló, que per ara el quedes sense calefacció, amb goteres, parets pintades i tots els finestrals trencats. Un bon exemple per a la gent de fora que et visita!!