L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 21 de gener del 2009

No en cap més d'abandó

Desinterés total. Malesa i més malesa, és el que queda dels jardins inaugurats aquell famós dia en que vingueren les autoritats de Malta a fer-se la foto amb els dirigents del poble.
El paisatge és desolador: palmeres que poc a poc s’assequen... la malesa que creix per tot arreu ... una zona de jocs infantils (¿¿Quant van costar??) on només queda tot trencat el joc de la foto... De pena.
I ningú s’acosta a netejar, adecentar o cuidar el jardí. ¡La zona que havia de ser el model urbanístic de Tavernes convertida en una selva!
A l’hora de buscar una utilitat a aquesta selva i perque no diguen que La Cotorra no proposa coses interessants per al poble: Se solten unes quantes feres, s’organitza algun safari a l’estiu que ve i ... ¡Una atracció turística més!