L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 29 de gener del 2009

L'ajuntament de Simat i la Generalitat a la grenya

No, no estan a la grenya perquè els simaters han canviat el govern del PP per un "tripartito". La cosa va de monestir i el seu ús públic.
El ple de dilluns de l’ajuntament de Simat va aprovar fer una protesta a la Generalitat per l’actuació de la Fundació Jaume II el Just. La Fundació ha negat l’almàssera del monestir per a fer uns actes dels jubilats i de la cooperativa “La Valldigna”, entitat que té socis a tots els pobles.
El ple de Simat va recordar que hi havia el compromís de deixar l’ús de les sales del monestir a canvi de que l’ajuntament faça el manteniment dels jardins i camps del monestir.
Ara eixe compromís s’ha quedat en paper mullat per l’actuació de la Fundació i segurament serà perquè la Generalitat s’ha enfadat amb l’ajuntament de Simat després que es queixara de la mala gestió del monestir.
I hui, de rebot, també l’ha pagat Canal 9. Sí, sí, encara que sembla mentida també l’ha pagat Canal 9, que havia de fer hui dijous un programa de cuina dins del monestir i com que no els han deixat el recinte, finalment s’ha traslladat el programa al carrer, on han hagut com podeu vore a la foto de treballar de valent.
La Consellera de Cultura, que ha de visitar el monestir el dimarts per inaugurar l'exposició sobre Jaume I, ja te faena posant pau.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I el Agustinet de Benifairó s'aguanta i no es trenca el cap en favor del seu amic Eladi. Pensara que millor callar i no acabar les vacances que li ha buscat el PP.

Anònim ha dit...

Agustinet parlar i tindre que pagar-se el Cardus, ni boix.