L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

divendres, 16 de gener de 2009

A grans mals...


Insuperable! Extraordinària! Qualificatius que mereix la solució donada pel nostre ajuntament a la tapa d’albelló que fa uns mesos vam denunciar hi havia solta enfront de l’aparcament del Passeig. Uns mesos després, s’ha posat una xapa de ferro damunt de la tapa i... a funcionar!
Toc, troco-troc, toc i més toc, troc-toc és la música celestial que sent el veïnat a totes hores i cada volta que passa un vehicle. I per cert, en passen molts i molts en aquest punt.
No és l’única tapa solta. Hi ha altres al poble. ¿Què qui ho ha d’arreglar? No ho sabem, perquè sembla ser que la cosa no esta massa clara. La concessionària de l’aigua potable i clavegueram? L’ajuntament? Esperem es posen d’acord.

Cap comentari: