L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

dimecres, 28 de gener de 2009

El Bosc Mediterrani de La Goleta li fa ombra al jardí d’El Vergeret com exemple de desinterés i abandó. Aquest bosc, famós per les vegades que a l’estiu va ser protagonista de notes i cròniques de premsa, està també mig abandonat.
Els banquets embrutats i pintats, les plantes arrancades, el sistema de degoteig desfet, pins secs i algun tallat, etc. i etc. I segur que no són efecte del temporal. La sequetat dels pins potser que sí, però el demés fa més olor a abandó que a altra cosa.
¿A tot això, quant li ha costat PER ARA al poble? Ens ho callem per no escandalitzar els veïns. O millor: ho deixem en mans dels polítics. Que ens ho diguen ells que, al cap i a la fi, són qui han de justificar al poble en què es gasten els diners. ¿Ho faran?
I si en vols més... para el cabàs! Ara va l’ampliació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo visc a eixa zona i és lamentable l´estat en el que està aquesta zona. Això l´única cosa que pareix és un grapat de terra amuntegada amb 4 bancs. Fa vergonya!!

Anònim ha dit...

Lo mismo digo, mas que un bosque mediterráneo, son cuatro piedras y un poco de tierra, más que vergonzoso, es ridículo!
I si! Me gustaria saber que precio tiene la broma esta...