L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 27 de gener del 2009

El Bloc proposa en el ple la creació del Consell de la Juventut

Nota de premsa remesa pel Bloc

El Bloc de Tavernes informa que va proposar la creació del Consell de la Joventut en el ple del dilluns 19 de gener. Els nacionalistes han demanat que l’entitat funcione de manera autònoma i en ella estiguen representades totes les associacions dels joves vallers.
El comunicat del Bloc assenyala que el seu portaveu, Jordi Juan, va demanar al govern municipal la posada en funcionament d’aquest organisme municipal. El PP va acceptar la proposta del Bloc i va assegurar que posaria en marxa el Consell de la Joventut.
El comunicat arreplega les manifestacions de Jordi Juan: "la creació del Consell de la Joventut serà molt ben rebuda pels joves de Tavernes. No hem d'oblidar que són molts els pobles que ja gaudeixen d'aquests consells amb una gran acceptació". El regidor considera que una vegada es disposa del Punt Jove “Tavernes i els seus joves han de ser més ambiciosos i crear el Consell de la Joventut, com l'òrgan màxim de representació dels joves en la vida de la ciutat i que ha de funcionar amb autonomia".
El Bloc considera que cal motivar els joves perquè participen plenament en les activitats i programació, que ha de ser de tot tipus: lúdiques i excursions, competicions esportives, activitats culturals, audicions musicals, accions de voluntariat... per tal que siguen atractives i engrescadores per als joves vallers.

Fins ací la nota del Bloc, que no informa si el PP va dir en algun moment quin dia pensa constituir el Consell de la Joventut. La Cotorra no voldria ser “au de mal averany” però... recordem que totes les promeses electorals del PP sobre participació ciutadana i constitució de Consells Assessors Municipals, entre ells el de Medi Ambient, no s’han complit i no de ara sinó que portem huit anys. Bé, s’han muntat l’Agenda 21 per dissimular.
Ara bé, senyors del Bloc: un Consell de la Joventut autònom, independent, on participen totes les entitats juvenils.... d’això serà el PP capaç? ¿O el convocarà uns mesos abans d'eleccions? ¿O millor ho deixem per a quan canvie el govern municipal?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a que la premsa oficial traga un comunicat, este ha de ser un comunicat del PP. Segons la premsa oficial, Levante i Provincias, tot el que passa a Tavernes és bonico. Mai passa res mal. És vergonyós.

Quan els demés partits critiquen algo o proposen algo mai trauen res.

Des de luego, q ben montat fo té el PP.

Anònim ha dit...

ja ho vaig dir i algun fallero es va mosquejar: nomes eixen PP i falles. I els fets me donen la raó.
Semana passada: del ple fan dos noticies protagnista PP i foto alcalde. Hui eixen declaracions del PP sobre plusvalues. I dissabte falles.
La resta de partits, res.
Objetivitat i pluralitat.

Anònim ha dit...

Hui publiquen una noticia de plusvalues i es copia de Les Provincies de temps arrere.
El Levante no ha informat de ninguna reunió que duem fetes en la Casa de la Musica pero si que diu lo que vol l'alcalde.

Anònim ha dit...

La premsa no trau els comunicats dels altres partits i no serà perquè no en fan.
El Bloc fa comunicats regularment.

Anònim ha dit...

Para que els Bloc-eros deixen de plorar els trauen hui un comunicat.