L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 7 de gener del 2009

El mort li diu al degollat.

El tema de les plusvàlues de Marenys 2A cueteja. Molts veïns no están conformes amb les quantitats que els reclama l’ajuntament. Els veïns es basen en les possibles interpretacions sobre què era urbà i rústic en els anys de les vendes i, com que el tema sembla ser més un problema legal-urbanístic s’han buscat un advocat.
Això sembla ser que no ha agradat al nostre govern municipal que veu que pot tardar anys en cobrar. Ja sabeu com s’eternitzen els temes judicials i el nostre govern això ho coneix ben bé pel “Cas Fabra” de Castelló. Que no els ha agradat ho demostra la regidora d’Hisenda, una persona que mai no obri la boca en els plens i que en un comunicat de premsa manifestava: COPIEM LITERALMENT
La responsable de Hacienda, Luisa Mifsud, ha matizado "nos parece lícito que cada vecino defienda sus intereses, pero desde el consistorio debemos velar para que se cumpla la legalidad y que todos los vecinos sean tratados por igual. La "Associació de Veïns" debe apoyar a todos los vecinos, no sólo a una parte que ha obtenido beneficios por la venta de sus terrenos".
La Cotorra s’ha quedat bocabadada en llegir tals manifestacions i més la referencia a l’associació veïnal pensant que venen de la representant de un partit, el PP, que va ser l’únic que es va posar a favor dels interessos d’una empresa, Iberdrola, en contra de tot Tavernes; un partit que vol desenrotllar un PAI, que només beneficia a empreses privades de fora i destrossa mig terme, mentre ha deixat de banda l’aprovament dels sectors de la platja que són d’iniciativa d’empreses i gent local.
I damunt el senyor alcalde es despatxa en el mateix article “Nuestra alegría es muy grande por haber beneficiado a estas familias, pero también nuestras preocupaciones se centran en las personas que han perdido su trabajo o en los agricultores que ven como sus cosechas quedan colgando de los árboles”.
Efectivament, l’agricultura està molt, molt malament. Però li haurem de recordar que la Generalitat té les competencies agrícoles des de 1982 i que el seu partit governa este País (Valencià, clar) des de 1994. I no han fet res per l’agricultura ni pels llauradors!!!!