L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de gener del 2009

Propostes del Bloc dins del Pla Zapatero

Font: "La Veu de la Valldigna"
http://www.laveu.es/modules.php?name=News&file=article&sid=674

El Bloc ha proposat l’execució de projectes per millorar la qualitat de vida i els serveis municipals de Tavernes dins del marc del Reial Decret-Llei 9/2008, el conegut com a Pla Zapatero.
Fem propostes realistes que beneficien tota la ciutat i on intentem corregir deficiències de temps que, fins ara, no han estat plasmades en cap proposta d’execució” ha manifestat Jordi Juan, portaveu del Bloc.
Una proposta és l’adequació i millora general de l’entrada de la ciutat pel Camí La Dula entre la rotonda de les Oliveres i el cementeri. Es proposa ampliar el camí cap a la muntanya i construir una zona enjardinada entre eixe camí i la carretera per millorar l’estètica de l’entrada a Tavernes.
Altres projectes són l’execució d’un carril bici Tavernes-platja, un pla general de reparació de voreres, la habilitació d’un aparcament de vehicles de gran tonatge i la millora de la conducció d’aigua potable i clavegueram al Polígon “El Teularet.
En la millora d’instal·lacions esportives, el Bloc contempla la col·locació de plaques solars de calefacció, la reparació urgent de les goteres i el canvi general dels finestrals exteriors del Pavelló Cobert; la millora de les pistes esportives annexes al Camp Municipal i la millora de l’enllumenat del Camp El Vergeret.
En educación es proposa la reparació de desperfectes generals i paviments dels patis, la realització d’obres de manteniment com poden ser goteres, canvis en finestres o persianes i inversions en mobiliari i noves tecnologies i l’eliminació de barracons en els col·legis.
El Bloc a l’apartat dedicat al patrimoni cultural i històric demana projectes per conservar les ruïnes del Ràfol, el molí del segle XVII del Camí el Pla, les muralles ibèriques d’Els Castellets, la Torre de Guaita i l’entorn del jaciment de Bolomor.
També han proposat la creació d’un Parc Natural Municipal a l’entorn de Bolomor i l’ampliació dels ullals “Gran”, “Penyetes” i “Gat” amb repoblació arbustiva i arbòria, així com repoblar la falda de Les Creus, cosa previst a la segona fase de Eliminació de Riscos Geològics de fa una dècada i que no s’ha dut mai a cap.
Les propostes del Bloc es completen amb projectes destinats a millorar l’accessibilitat i eliminar barreres arquitectòniques en col·legis, edificis públics i instal·lacions esportives, culturals i socials de Tavernes i la platja.

6 comentaris:

Vitality ha dit...

Si el govern municipal creu amb això del desenvolupament sostenible. Si això de l'Agenda 21 és alguna cosa més que un muntatge, aleshores hauria de escoltar aquestes propostes.

Anònim ha dit...

Si el govern municipal de Tavernes creu una mica en això que és el desenvolupament sostenible, si l'Agenda 21 a Tavernes és alguna cosa més que un engany als ciutadans, aleshores hauria dassumir les propostes del Bloc

Anònim ha dit...

si si tot això està molt bé, però dues coses: el PP te majoria absoluta i per tant el bloc i els seus projectes sonen igual que si algú les hagués dit en la barra d'un bar,i segon si el govern municipal ha hagut de congelar-se el sou (mireu fins on arriba la fallida economica) d'on voleu que es traguen els diners per fer això?

Anònim ha dit...

No es calfeu el cap perque el PP no n'acceptarà cap. Sería confirmar el que tot lo món sap: és un partit sense idees després de 13 anys. La gent que governa a Tavernes és incapaç de resoldre els problemes del poble i cada dia anem a pitjor.
Acceptar idees dels nacionalistes seria acceptar la seua incapacitat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim ha dit:
"d'on voleu que es traguen els diners per fer això?"

Al principi del text queda ben clar:
"El Bloc ha proposat l’execució de projectes per millorar la qualitat de vida i els serveis municipals de Tavernes dins del marc del Reial Decret-Llei 9/2008, el conegut com a Pla Zapatero".

Per cert, el Pla Zapatero, suposa 3milions d'euros per a Tavernes.
Vorem en que se'ls gasten.

I quan allò que comentes que s'han congelat el sou... ¿Què vols que diguem?

A tots ens agradaria que ens el congelen, ¡això sí, amb 3000 euros nets al mes!

Anònim ha dit...

Si si amb els 3.000 euros que cobra Amparo Espí i els 4.000 de Manolo no crec que tinguen massa problema de que els congelen el sou. I els 2000 de Ribis i Luisa ... i les 2 secretàries de Manolo...Què cobraven ells abans de dedicar-se açò? Segur que la quarta part.
Molt bé pel BLOC per donar alternartives. Oposició constructiva.