L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 30 de gener del 2009

Misteri... intriga... què farà l’ajuntament??

¡Rédell, quin guirigall que s’ha muntat a Benifairó!.
L’ajuntament, tal como ordena la llei, ha informat als veïns amb terres al costat d'una coneguda empresa de frutes que, aquesta empresa, li ha interposat un contenciós-administratiu per temes d’urbanització. L’ajuntament els informa que, per ser part afectada, poden presentar-se en el procés, com contempla la llei.
Això ha servit perquè el veïnat sàpiga que l'empresa vol que se li reconeguen com a urbans consolidats més de 12.000 metres que eren rústics, cosa que no li ho accepten. Segons la documentació i els informes jurídics municipals només serien legalitzables uns 8000 metres, que són els que hi ha entre les dues llicències concedides per anteriors corporacions, quan el terreny encara no era urbanitzable.
El problema està en què el sector s’ha d’urbanitzar i s’han de fer cessions per a fer carrers, vials, etc. Si a l’empresa se li reconeixen els metres que demana, ens conten que les cessions les hauran de fer la resta de propietaris i, pensem que també els pagaments.
La gent de Benifarió comenta i es pregunta si el PSOE i PP faran en el plenari on es tractarà el tema, que no serà AVUI DILLUNS 2 FEBRER, com inicialment s'havia dit sinó el següent, i tornaràn a fer com en altres vegades, que es posaren de costat de l’empresa.
Si fan això, hauran de donar complida informació de perquè defensen els interessos particulars i no de tot el poble, una postura que seria incomprensible i més quan ells són també part de l’ajuntament i tenen l’obligació de defensar els interessos municipals.

4 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

A l'amic anònim que ens explica i bé la gènesis del problema:

La teua explicació està molt clara i entenedora, i és molt interessant però, ¿Podríes repetir-nos-la tot suprimint els punts de vista personals sobre el polític que esmentes i centrant-te en les seues actuacions polítiques?
Crec que així cumplim la missió que tenim de "moderar" el blog.

Anònim ha dit...

RESULTATS-PLE DE HUI A BENIFAIRÓ:

http://valldigna.bloc.cat/post/17498/247937

Anònim ha dit...

Dues licències concedides i emparades per AGUSTÍ PASCUAL, ex - Alcalde de Benifairó, ex - President de la Mancomunitat de La Valldigna, ex -Regidor de l'Ajuntament de Benifairó de La Valldigna, , i en l'actualitat treballant per la desvirtuada FUNDACIÓ JAUME II "El Just" i manant a l’ombra en els regidors que te als consistoris de Benifairó i Simat.

Un personatge, que segons informa ell directament, pensa presentar-se de nou com a candidat al 2011 pel PSOE a l'Ajuntament de Benifairó, després d'abandonar el seu càrrec com a regidor del mateix Ajuntament, al vore com no podia ser Alcalde per que no va obtindre la majoria necessària en la sessió d'investidura, i com si d'un joc de xiquets es tractara, i tot ofés, dimiteix del càrrec abandonat el seu escó, anunciant “a bombo i platillo” que es tornarà a presentar per recuperar el que, segons ell clar, li han furtat. Després es col•loca de les mans del PP en la Fundació amb càrrec sense atribucions ni feina especifica...

De la seua trajectòria a l'Ajuntament, no cal dir res per massa coneguda ……
De la seua estada en La Mancomunitat valldignenca "idem, eadem, idem", afegint que va tindré la brillant idea de convertir al Sr. Camps en AMIC VALLDIGNA (cosa que no li se va permetre), i va desatendre per complert les reivindicacions socials en contra de l'Alta Tensió, JA QUE ELL JA HAVIA ABONAT EL CAMP per que la llum passarà per les nostres terres ....

Ara, i mira per on, son el PPPSOE benifaironer (ara el PP de Benifairó es qui ostenta la Presidència de l'inoperant i més que qüestionada Mancomunitat de La Valldigna), qui amb els seus vots s'han negat en els plens a retornar al poble benifaironer uns metres que li pertoquen per reparcel·lació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Reiterem que els comentaris que es facen de polítics es queden sempre en el seu camp d'actuació com a personatges públics i sense entrar consideracions personals, o els haurem de no publicar.
No és qüestió de censura. Tenim al damunt massa ulls interessats en buscar una escusa per actuar i vore de tancar el blog.
I us podem assegurar que ja ho han intentat, o al menys han demanat que estudien eixa possibilitat.