L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 29 de gener del 2009

Tallar claus...

Hi haurà gent que estarà tallant claus. Sobre tot aquells que van firmar el document d’Iberdrola per cobrar l’ocupació de terres. Un paper i unes quantitats que van comptar amb el recolzament i vist-i-plau de la Generalitat i del govern municipal de la passada legislatura.
Els veïns que firmaren estaran cabrejats. I no és per a menys, perquè ara han comprovat com el Jurat Provincial d’Expropiació ha donat la raó a qui no va firmar i va anar a juí i, per tant, cobraran molt, molt més per fer-los passar la línea d’alta tensió per les seues terres. Iberdrola ha de pagar més, molt més. Quatre, cinc... sis i més vegades del que volia pagar.
El govern municipal del PP deia que firmar el conveni del pas de l’alta tensió era aconseguir el millor per a Tavernes i per als afectats. Ara s’ha comprovat que tot no era així i que la Coordinadora Contra l’Alta Tensió i l’Associació de Veïns, quan denunciaven que Iberdrola pagava molt poc, tenien tota la raó del món. ¡I pensar que hi ha polítics que critiquen a l’Associació de Veïns per defensar els interessos dels ciutadans!
Els veïns que anaren a l’ajuntament a firmar el document estan que tallen claus. No sabem si el nostre Ajuntament, que també era un afectat i va firmar, també està que talla claus.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo no tinc terres per on passa l´Alta Tensió però m´alegre molt d´aquesta notícia.No per la gent que va firmar, perque segur molts d´ells ho farien pensant que contra l´influència d´algunes empreses no es pot fer res. M´alegre perque aixina es rascaran la butxaqueta una miqueta. Per on ells vullgueren, i al seu preu. Bo, bonic i barat.No home no!!