L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 17 de gener del 2009

Frutas Bollo & Ajuntament Benifairó

L’ajuntament de Benifairó va anunciar en el ple passat que ha de fer front a un contenciós-administratiu interposat per la empresa “Frutas Bollo”. I pensar que sempre ha afirmat que volia arreglar les coses a bones!.
La causa del litigi judicial: la urbanització dels magatzems construïts i consentits per anteriors corporacions fora de la regulació urbana. Per cert: ¿hi tenia l’empresa llicència d’activitat, obertura o com es diga?
I el consistori dividit: Dos partits de l’ajuntament, Bloc i EU, estan disposats a reconéixer-li els 8000 metres d’ obra consolidada. Eixos són els metres que consta en els projectes presentats per l’ empresa a l’ajuntament. Però Frutas Bollo en demana més: en vol 11.000 metres "libres de polvo y paja".
El PSOE i el PP de Benifairó diuen que "muy bien" i s’han posicionat a favor de l’empresa. De fet, sempre han votat a favor de Frutas Bollo i en contra dels informes jurídics i urbanístics emesos pels tècnics de l’ajuntament, que al cap i a la fi són els seus tècnics, els que defensen els interessos del poble.
No sabem el perquè d’eixe interés del PSOE i PP. Ells sabran per què actuen així . I nosaltres també ho sabrem si els veïns ens ho conteu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El motiu del PP no el sabem el del PSOE, com va dir un vei de Benifairó en un carta a l'Avanç, Agustinet sempre ha sigut amic d'empresaris i hostelers

Anònim ha dit...

Per qué en Benifairó existeix tannt de caciquisme? per qué tothom quan li urbanitzen cedeix una part dels terrenys i a Benifairó es preten exonerar a frutas Bollo? quina posició tenen al respecte els grans partits de Madrid PP-PSOE sembla qua a Benifairó es el mateix partit, ¿aniran junts a les eleccions? patrocinats per frutas Bollo, !arte en xollos!

Anònim ha dit...

Crec que la empresa dona directament e indirectament riquea al pobre en jornals i en personal, paga impostos que ningu del poble paga, lajutament deu dapollar a les empreses dl poble, perque els pobles que no ho han fet com la vall shan quedat sense empreses, sense treball, sense impostos, pregunteho i voreu, aixi que debem ajudar i no possar trabes

Anònim ha dit...

Lo de Frutas Bollo, "huele", sempre son els favors per als mateixos, per cert de donat feina als del poble res de res, sols treballen 4 el resto de tavernes, 5 i la gran part extrangers