L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 13 de gener del 2009

¿Porqué sigue parado el Cantalot?


Manolo Vidal entrevistat diumenge a un diari comarcal:
Entrevistador: Porqué sigue parado el Cantalot?
Manolo Vidal: En los años 80 el Ayuntamiento compró terrenos (….) no se escrituraron y por lo tanto no hay documentos fehacientes de la propiedad de dichos terrenos. Estamos regularizando esa situación (…). Seguimos trabajando para, en los próximos meses, poner a disposición de Conselleria la superficie e iniciar el parque.

Ui, Ui… Ui…
Ara va i resulta que la presentació del projecte en el 2004, per començar en el 2005, amb col·locació del cartell inclosa, es va fer sense tindre l’ajuntament la propietat fefaent dels terrenys. De fet, no sabem si ja la té perquè Vidal encara diu “estamos regularizando la situación”.
Ara va i resulta que el començament de les obres anunciades amb bombo i plateret pel mateix M. Vidal a l’abril del 2007, en la campanya electoral, no va ser tal. Va ser tot propaganda i no massa certa.
Ara va i resulta que van prendre el pèl als vallers quan van enviar maquinària a netejar la muntanya per anunciar que les obres havien començat.
Ara va i resulta que el govern municipal del PP va llançar al fem els quasi 20.000 euros que va costar el “treballet” de la màquina, una neteja que no ha aprofitat per a res. ¡Així va l’economia municipal gestionada pel PP!
Ara va i resulta….
Continuarà...