L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 29 de gener del 2009

Atenció, que hi ha que se'n passen, de llestos

Hi ha gent que és molt llesta. Més llesta que la fam, però l’ús que en fa és per fotre els altres i fer maldats.
La Cotorra us informa del nou sistema de robatori de taronges:
Una quadrilla (de lladres, clar) ocupa un hort i comença a collir la taronja. Si va l’amo i els pilla, el que fa d’encarregat ordena parar la collita i es desfà en mil excuses: que s’han enganyat de camp, etc. etc.
I de seguida, com a prova de bona voluntat, li posa un bon preu a les taronges que ja han collit i... com no, l’amo no sospita res en vore eixa acció i les cobra. Però si ningú no els pilla, et cullen l’hort sense cap problema i et deixen sense taronges i sense diners.
Ens han contat que ja s’han donat alguns casos per Tavernes. No és cap broma. Així que poseu atenció!!!