L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

dimarts, 6 de gener de 2009

Nits màgiques o de burrera?


Les nits de Nadal, i en especial la de Reis, hauria de ser màgica per a tots, però hi gent que s’entesta en que siguen de burrera i vol demostrar-nos quanta en tenen destrossant el mobiliari urbà, embrutant i trencant.
Un dels molts exemples que hem vist aquests dies: Algun grup, potser pensant que s’acaben les festes i que les plantes ja no aprofitaran fins el Nadal que ve es va dedicar a arrancar-les la nit pasada dels maceteros de davant el Bar Avinguda. No contents, la mamprengueren amb la persiana de la panadería i la feren pols.
Altres han fet de les seues per l’Avinguda de Malta, o darrere les instal·lacions esportives, o etc.
Però tot no acaba ací. Ens conten que fins i tot ni les propietats de l’ajuntament estan segures. Ens diuen que algú ha furtat les bateries d’un camió municipal aparcat al magatzem que té l’ajuntament al costat del tenis.
I més i més…. I encara tenim sort que la seguretat ciutadana és efectiva i tot està sobre control. Almenys és el que està cansant de repetir el regidor responsable. ¿O potser no i ho diu tantes vegades per convencer-se i convencer-nos que és aixi?

Cap comentari: