L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 28 de gener del 2009

1r temps: Ajuntament 0 - Iberdrola 5

Poc de temps després de l’estiu començaren les dues obres. A finals de gener, com veieu a les fotos de la dreta, la situació és molt diferent. L’estació transformadora - la central nuclear vallera, com ja li diuen alguns en pla de conya- està quasi acabada. La piscina... que us hem de dir de la piscina! Ja ho veieu.
La cosa no tindria la més mínima importància. Tot el món sap com “las cosas de palacio van despacio”....
Però el que Tavernes no pot acceptar és que ens tracten quasi com a “bovos” mentre els regidors del PP, “tots a una veu”, repetesquen pel poble que no s’ha pogut fer res perquè les pluges han banyat molt el terreny . Vaja, és com dir que a Galícia o a Suïssa la meitat de l’any no treballen en la construcció perquè plou molt.
Ara també potser que.... la subestació ha avançat tant de pressa perquè Iberdrola va tapar el solar amb un gran “toldo” fet amb les veles de les naus de la “Copa América”. I nosaltres no ens hem assabentat!
Bé, sembla ser que les obres de la piscina han començat de nou. ¡Cavallers.... Ara va de bo! Gràcies, ponent, perquè ens has assecat el terreny!!
En resum: Si fóra un partit de futbol, diríem que a la primera part i jugant en casa, Iberdrola ens guanya per 0-5. Una simple maneta! Vorem com queda el resultat final.
El nostre desig pel bé dels veïns i veïnes és que remuntem la segona part, empatem el partit i en el descompte.... guanyem per un gol, encara que siga de penalti. ¿Ho vorem?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No tenia ni idea que la "central nuclear vallera" estiguera tan avançada. Mare meua!
No em cansaré de felicitar-vos per aquestes notícies.
Gràcies!

Anònim ha dit...

Si diuen q la piscina es retarda per la pluja és q no tenen cap problema en prendre el pèl

Anònim ha dit...

content d'haver conegut este blog...el seguirem.