L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 de gener del 2009

PARÍS - CAMÍ MARENYS - DACKAR

La Cotorra ha sabut que, si tot va bé, l’any que ve Tavernes estarà en la boca i punt de mira de tots els aficionats a l’esport del motor.
L’organització de la Cursa Paris-Dackar ha triat el Camí Marenys perquè al 2010 s’hi desenvolupe una etapa de la dificultosa cursa internacional. L’organització de la París-Dackar ha valorat molt positivament els clots, la falta d’asfalt i el mal estat general de la via, però allò que més els ha encisat són els dolls d’aigua per la dificultat dels vehicles a creuar-los a tota velocitat...
Els pilots participants ja han manifestat que s’imaginen amb les rodes relliscant per l'efecte aigua-planing i fent salts i cabrioles pel destrossat camí: Xé, serà un veritable espectacle i una bona prova per als amortidors dels cotxes abans d’entrar al desert – ha confessat a La Cotorra un dels pilots.
Qui més s’ha alegrat de la notícia és el govern municipal de l’ajuntament de Tavernes que ha respirat tranquil en tindre una nova excusa per un any més no haver de reparar-lo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els camins i els carrers del poble estan fets un desastre es vergonyos que els que manen no hagen pegat xapa en aquestos anys de majoria absoluta i despres diuen que tot esta be pero sera per a ells per que per a la resta de la població no ho crec. Ja seria hora que arreglaren tambe la prolongació del passeig Colon, aixo no es el Paris Dakar aixo es mol mes pigor, ja t'enviare fotos dels carrers i dels camins.

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'equip de La Cotorra t'agraeix de bestreta la teua col·laboració.