L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 25 de gener del 2009

El vent protagonista del cap de setmana

A més de tombar part de la façana de la Societat Musical de Tavernes –com podeu llegar a la noticia anterior de davall-, els vents huracanats han causat bastant danys en tot el terme,.
Els vents, que segons les dades van poder arribar a 120 km/h, va tombar bastants arbres i palmeres, majorment a la platja, i va arrancar veles de balcons, a més de tombar algunes parets. En les seues caigudes van fer malbé alguns cotxes. Els contenidors de fems en alguns llocs del poble anaven d’ací cap enllà, això si sense que ningú es preocupés de fixar-los.
El bou d’Osborne, encara que molt ben ancorat a la muntanya, va quedar completament destrossat cosa que dóna idea de la força del vent.
La Cotorrra ha sabut que a la urbanització Marina Azul el vent es va emportar per davant una part del sostre de la piscina coberta climatitzada, va trencar i fer en mil micones les parets de cristall del pàdel i va fer danys al cobriment de la nova piscina en construcció. També va tombar una caseta de venda de pisos d’una immobiliària local i la va llançar a un jardí de l’entorn.
A la capella de la platja, un arbre dels que donen ombre va caure sobre la porta i la va desfer; a la plaça immediata de Padur s’han hagut de tallar algunes palmeres, i a moltes finques les marquesines o elements de les tanques d’alumini eren arrossegades pel vent com si foren paper.
I sumat a tot això, “l’escombrà” de taronges al horts. Una coseta més que sumar a la mala campanya d’enguany.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

COTORRA PENSE QUE ENS ESTÀS PRENENT EL PEL. NO HI HA HAGUT VENT EN TAVERNES. NI DESTROSES. HE LLEGIT LA PRENSA I NO DIU CAP NOTICIA.

Anònim ha dit...

l'unic del que hi estic content es de que finalment ha caigut el "bou d'osborne" esperem que no siga el primer que arreglen