L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 26 de març del 2019

Quan creus que ja s'acaba.... torna a començar!


No ha pogut durar més temps net. I és que quan creus que ja s'acaba.... torna a començar! com cantava en Raimon. Una vegada més, el Camí Marenys en la urbanització de la Sardina esdevé abocador de deixalles, trastos,  mobles vells, restes de podes, etc.


Hi ha gent que li dóna igual que l'Ajuntament ho netege, perquè el lloc es neteja, però al cap d'uns pocs dies ho tornen a fer un desastre... I torna a començar de nou!!!  Les dues primeres fotografies, les de dalt, en donen detall de com estava ahir. No  pensen anar a l'ecoparc tot i que saben que el carrer no és lloc,  ni els contenidors tenen eixa funció.  Quan canviarà l'actitud dels veïns? 

Així ha estat en diverses ocasions el lloc, sobre tot en arribar dilluns
  
I de nou l'Ajuntament a netejar i arreplegar. ¿Quantes en són els darreres mesos? Quatre, sis, huit... de netejar i arreplegar? Tot i que els operaris deixen el lloc ben net contínuament,  els dels "Fake news" falsegen la realitat i culpen Compromís del que passa. 

I així ha estat netejat en moltes ocasions aquests darrers mesos
Falsegen la realitat, exculpen els culpables i "embruten" l'opinió pública, amb noticies falses on volen fer creure que no hi ha cap preocupació en el govern municipal o l'Ajuntament, quan els fets ho desmenteixen i  demostren que el que no hi ha és sentit cívic en alguns veïns.

Una de les "Fake News" i el món al reves: la culpa no és mai dels que embruten.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sabent que eixe es un punt tant conflictiu,no es pot posar una senyal de prohibit deixar..bla,bla...etc,baix pena de multa o algo per l'estil?