L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 27 de març del 2019

La Policia Local detecta l’ús il·legal de targetes per aparcar en punts destinats a persones amb problemes de mobilitat.


La Policia Local de Tavernes està duent des de fa mesos un control de les targetes que permeten aparcar en els punts destinats a persones amb mobilitat reduïda i ha arribat fins i tot a impusar una vintena de multes per l’ús fraudulent de l‘autorització.

Aquestes targes permeten aparcar en els punts reservats, però el problema sorgeix quan algunes persones fotocopien i plastifiquen l’autorització d’un familiar que ha mort, i que no s’ha donat de baixa, un fet que seria greu en entrar dins d’un delicte d’usurpació d’identitat.

Les persones amb mobilitat reduïda poden disposar de dos classes distintes de targetes. La primera és de caràcter general i s’expedeix a un vehicle concret d’una persona amb mobilitat reduïda i permet aparcar en els espais reservats dels municipi i fins i tot de qualsevol municipi que tinga habilitats aquests espais especials.

La segona, de caràcter municipal, permet aparcar a la porta de casa, on té un lloc reservat que sol marcar-se amb la matricula del cotxe afectat. En el cas d’aquesta segona targeta, el veí paga una taxa anual.

 Els agents de la Policia Local de Tavernes estan efectuant controls de fa mesos ordenats per la Fiscalia, que va remetre a totes les poblacions instruccions específiques per actuar després d’haver-se detectat un gran increment de l’ús il·legal de les targetes.

La Policia Local quan observa un cotxe estacionat en la zona reservada li demana al conductor la documentació i la targeta, i si és falsa imposa la corresponent sanció i procedeix a eliminar la targeta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt ben fet. Hi ha que denunciar a esta gent insolidaria que lleva lloc a persones que ho necesiten