L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 23 de març del 2019

Fake News nº4: Parlen d'aparcaments, aquells qui més llocs han eliminat



“Fake news”: noticia falsa publicada a les xarxes socials (blogs, facebook, internet...) amb la intenció d'enganyar i fer mal a un polític o un partit.  Per aconseguir-ho, usa titulars sensacionalistes, falsos i fabricats amb l’única intenció d’enganyar, no mai d'informar. 

¡Seguint comprovant com el PP i la portaveu/candidata usen mitges veritats, la manipulació dels fets i continuen sense donar arguments polítics!. I la cosa està que no enganyen ningú.

Una altra més de les notícies falses, de les "Fake News" publicades durant falles! I això ho diu el partit que va eliminar uns 140 llocs d'aparcament entre l'Avinguda de la platja i el lloc que es van "menjar" amb les palmeres plantades dins de grans "maceteros" en els carrers de les Barques i Gebalcobra, desfent tot el pis dels carrers.

Vista parcial Carrer Barques. Entre aquest i el de Gebalcobra a continuació ¿quants llocs d'aparcament eliminaren amb palmeres que desfan tot el carrer?

I també podem sumar-los les places que van eliminar en els carrers del centre de Tavernes, quan van canviar els taulells de les voreres, fa uns 10 anys. I damunt, van destrossar  capritxosament el Passeig del poble amb l'excusa d'un aparcament que no feia falta i va costar 2 milions. Com que ells no el pagaven!!! 

Per cert, amb el govern de Compromís ara tenim en la platja 40.000 metres d'aparcament gratis, distribuïts per tota la platja.

S'ha dit moltes vegades: les poques places d'aparcament que s'han perdut al poble són per obres de millora dels passos de vianants i accessibilitqat en carrer la Barca, Mitja Galta, Prado Comarcal, Mestre Sansaloni i carrers adjacents. I tot perquè ells no instal·laren els passos de vianants com tocava, sinó a la babalà: estrets, amb desnivells en el rastell dels carrers, sense ser accessibles i sense massa condicions de seguretat per als veïns.