L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 10 de març del 2019

Activitats al voltant del món de la pilota valenciana en commemoració del Dia de la Dona



Organitzada per la regidoria d'Igualtat amb la col·laboració del Club de Pilota Valldigna ahir va tindre lloc en el trinquet del Poliesportiu Municipal diverses activitats al voltant del món de la pilota dins dels actes de commemoració del Dia de la Dona.

 

Una jornada on les protagonistes van ser les dones i que començava amb un taller de pilota valenciana seguida de dues partides de d'exhibició del nostre joc autòcton: una primera de jugadores vallers i una segona,  on les nostres jugadores formaren una parella mixta amb les jugadores de Quatretonda. Partides ben jugades i amb moltes alternatives amb el joc, i sobre tot amb molta germanor entre les participants.

L'activitat va comptar amb la presència de la regidora d'Igualtat, Noe Alberola, i del regidor d'Esports, Josep Llácer, i després de les partides va tindre lloc l'acte protocol·lari de lliurament de records i regals a les participants. Cal indicar que les partides van ser aprofitades per estrenar uns nous coixenets per als espectadors preparats per la regidoria d'Esports.


 En conjunt, tot l'acte va ser un recolzament més al paper de la dona en l'esport, en aquest cas centrat en el nostre esport autòcton de la pilota, que cada dia és més igualitari i compta amb major presència de dones en les seues partides i activitats.