L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dimarts, 27 d’agost del 2024

ACTUALITZADA: Visita cultural del Centre Excursionista al Països Baixos



El Centre Excursionista de Tavernes es troba de viatge cultural, fins a demà dimecres, als Països Baixos. En total són 50 els membres de l'entitat que hi participen en aquesta activitat que es va iniciar el passat dia 23 i acaba demà, 28 d'agost.

 

Un viatge molt interessant, amb una programació de visites que els dura a visitar els museus de Van Gogh, el d'Anna Frank, "Space Expo" de l'Agència Espacial Europea i el Rijksmuseum on estan moltes de les obres de Rembrandt.

 

 




 

A més a més,  també visitaran al llarg dels dies les ciutats d'Amsterdam, Rotterdam i Ultrech, i també altres llocs com Giethoorn, Zaanse Schans, Volendam i la península de Marken, on podran vore els polders, les terres de conreu que els holandesos han guanyat a la mar.

Remés