L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

divendres, 9 d’agost del 2024

Protecció Civil comptarà amb un nou vehicle per dur a cap les tasques pròpies

 

Protecció Civil de Tavernes comptara finalment amb un nou vehicle que serà lliurat en un tempa màxim de 6 mesos per l'empresa "Vedat Mediterráneo SL". El valor total d'adjudicació és de 50.000 euros, amb un contracte per procediment negociat. S'ha acudit a quest procediment d'adjudicació perquè, tal com vam informar en el seu moment, no s'havia presentat cap oferta a la licitació habitual. 

L'objectiu de la compra és dotar a Protecció Civil d'un vehicle tipus turisme 4x4, amb el qual es pretén eliminar la problemàtica que està generant la falta de mitjans per a realitzar les tasques de protecció civil (prevenció i extinció d'incendis, rescats... ) o davant qualsevol tipus d'emergència.

El tipus de vehicle és Pick Up doble cabina 4x4, amb una potencia màxima de 127 KW/170cv i combustible diesel. El motor serà com a mínim de 19995 cm i canvi de marxes manual. El vehicle estarà dotat de tots els elements que calen a un vehicle d'aquestes característiques: pont de senyalització, amplificador de sirena, llums, megafonia, etc.